Pugiliștii lui Bogdan Dinu prezenți la acțiunea de ecologizare a Parcului Crâng

Zeci de buzoieni s-au strâns sâmbătă dimineață, la o campanie de ecologizare organizată de Primăria municipiului Buzău, în Parcul Crâng.

Politicieni, sportivi, oameni din administrația locală și simpli buzoieni preocupați de un mediu mai curat au răspuns apelului inițiat de Primăria municipiului Buzău.

Cei mai activi voluntari au fost pugiliștii lui Bogdan Dinu, de la Golden Gym Bogdan Dinu Boxing Academy, aceștia au dat o mână de ajutor la ecologizarea Parcului Crâng.

Foto: Roberto George Popescu

În urma acțiunii de sâmbătă, buzoienii prezenți la acțiunea de curățeni au strâns o cantitate impresionantă de gunoaie aruncate în Pădurea Crâng. 

Ieri m-am întors din vacanța pe care am petrecut-o alături de familie și mă bucur enorm că am reușit să fiu prezent la această acțiune de ecologizare. Mă mândresc enorm că sunt buzoian și niciodată nu voi refuza să dau o mână de ajutor comunității în care am crescut și m-am dezvoltat. Sper să se mai facă chestii de genul fiindcă sunt bune, pentru natură dar și pentru Buzău. De fiecare dată când va fi nevoie, nu ezitați să mă contactați și dacă pot, voi veni cu mult drag.

Bogdan Dinu
SESIZEAZĂ FAPTELE DE CORUPȚIE!

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *