Înainte de a-mi pune toți fanii k-pop în cap, cum că ei nu au știu de așa ceva și au avut ghinionul de-a cere celor doi autografe și poze, menționez, în apărarea mea că show-ul a fost televizat!

Sâmbătă, 9 martie 2024, a avut loc a patra gală „Te cunosc de undeva”. Aceasta a strâns în fața micilor ecrane toți fanii k-pop din România. De ce? Pentru că Eliza și Zarug aveau să aducă în scenă doi artiști coreeni recunoscuți la nivel internațional, PSY cel s-a făcut cunoscut prin „Gangnam style” și SUGA (membru BTS), unul dintre cei mai buni rapperi ai momentului în Coreea de Sud.

Emoțiile au fost de ambele tabere. Atât interpreții și fanii culturii k-pop au trăit momentul la intensitatea maximă. Limba coreeană nu este ușor de învățat. Eliza și Zarug simțind că nu vor face față provocării, mai ales că cel din urmă s-a confruntat cu o accidentare ce, l-ar fi putut face inapt pentru a ține pasul cu ritmul muzicii.

Mulții dintre admiratorii k-pop au crezut că acest moment va fi unul dezamăgitor, mai ales după ce au văzut și auzit reacțiile celor doi concurenți.

„Îmi venea să plâng şi în acelaşi timp să îmi dau demisia! Fiecare cuvânt are alt gest în coregrafie. Eu am vrut să nu mai vin. Am încercat de 459.000 de ori, am cerut şi extra timp la coregrafie, căci ne-am dat seama că orice nouă repetiţie ajuta. Păcat că n-am avut 6 luni ca să îmi iasă ca în videoclip”.

A mărturist Zarug

Deși provocarea a fost una dificilă, „PSY și SUGA de România” au făcut spectacol total, rupând gura târgului și reușind chiar să câștige gala, spre deliciul fanilor ce au avut șansa de-ai urmări a doua oară cântând și dansând „That, that”.

Iubitorii culturii coreene s-au arătat încântați de acest nou cover și au ținut să-și exprime recunoștința prin miile de mesaje de pe YouTube.

Am putea spune că i-am făcut un cadoul minunat rapper-ului coreean. Nu știm dacă videoclipul a ajuns până la el, dar un lucru este cert: sâmbătă seara am dansat pe „That, that”.

Dacă ați ratat momentul celor doi, nu vă faceți griji! Mai jos vă las un link ca să puteți să-l savurați în voie.

Vouă cum vi s-a părut momentul oferit de Zarug și Eliza?

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Panait Elena

Zâmbeste! Viața e frumoasă!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *