Astăzi, deputatul Emanuel Ungureanu a declarat că își va respecta principala sa promisiune din campanie – construirea unui spital municipal –, în acest sens având deja o întâlnire cu primarul Constantin Toma.

Potrivit spuselor sale, edilul Buzăului a purtat cu acesta o discuție despre o posibilă locație pentru o nouă unitate medicală.„Construim Spital Municipal de la zero în Buzău!Dragi buzoieni, așa cum am promis, îmi dedic acest mandat de deputat al Alianței USR-PLUS Buzău pentru un obiectiv major pentru comunitate, construirea unui spital municipal de la zero.Astăzi, am avut o discuție lungă și constructivă cu primarul Toma pentru a găsi un teren potrivit pentru construirea unui spital modern, pe fonduri europene.Săptămâna viitoare voi avea o întâlnire cu ministrul fondurilor europene, domnul Cristian Ghinea pentru a găsi soluții concrete pentru finanțarea acestui obiectiv vital pentru Buzău! Rămânem aproape!”, a scris deputatul Ungureanu pe Facebook.

În campania electorală, deputatul Emanul Ungureanu a criticat dur administrația locală PSD: ,,Spital Municipal NOU în Buzău, NU cimitir!”

sursă: facebook.com/EmanuelUngureanu

Sursă foto: inquamphotos.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *