Social democratul, Sorin Lazăr, șeful de la Oficiul Național al Registrului Comerțului Buzău s-a ales cu două locuri de parcare. În timp ce locatarii de la blocurile de pe str. Viitorului au început să-și împartă pumni și picioare pe locurile de parcare, PSD-istul și-a tras două locuri de parcare, la casă, pardon, la vilă.

Una dintre cele mai mari probleme pe care le confruntă buzoienii la ora actuală sunt locurile de parcare și traficul infernal din oraș. Oricât s-ar da de-a dura primarul Toma că tot buzoienii sunt de vină, nu are dreptate de loc, ba chiar înainte era mai bine. Buzoienii aveau locul lor la mica înțelegere, iar nimeni nu se plângea de lipsa locurilor de parcare.

Sorin Lazăr și cele două locuri de parcare din fața casei

Publicația noastră a intrat în posesia unor documente ce atestă că PSD-istul, Sorin Lazăr, deține două locuri de parcare în fața casei de pe str. Viitorului. Documentele s-au scurs în urma unui scandal al locurilor de parcare, atunci când mai mulți locatari de la blocurile de pe Viitorului nu au mai prins nici măcar un loc de parcare. Din cauza cui oare?

Unul dintre locatarii de la blocuri a parcat pe unul dintre locurile de parcare ale familie Lazăr, iar de îndată polițiștii locali și cei de la parcări au fost sesizați pentru a-l sancționa și pentru a-i pune tradiționala „caracatiță”.

Locurile de parcare, una dintre problemele pe care le confruntă buzoienii

Acum, buzoienii sunt obligați să scoată din buzunar sume considerabile pentru locurile de parcare, iar după cum ar spune edilul, a avea un autoturism e deja un moft. Primarul Toma le-a recomandat buzoienilor să meargă mai mult cu autobuzul și cu bicicleta, însă totul s-a dovedit un total eșec până în acest moment.

Pentru câteva stații de autobuz poți petrece în trafic chiar și zeci de minute sau aproape o oră. Să nu mai spunem că pistele de biciclele sunt ocupate de autoturisme sau pietoni.

Săgeata lui Toma a gafat din nou

Totul vine în contextul în care jurnalistul de casă al primarului Constantin Toma, Auraș Tereacă(cel care încasează lunar 2.500 de lei de la Primăria Buzău), a publica un articol prin care î-l trăgea de „urechi” pe deputatul PNL, Gabriel Avramescu, că a mințit când a declarat că sunt familii care dețin mai multe locuri de parcare.

Uite că totuși există persoane care dețin mai multe locuri de parcare, iar ceilalți buzoieni care nu sunt membri marcanți în PSD, n-au mai apucat locuri de parcare nici măcar cu bani.

Toma a venit de hac bicicliștilor

Acolo unde au existat piste de biciclete de pe vremea lui Boșcodeală, edilul a avut grijă să le transforme în parcări, asta după ce a fost cât pe ce să fie sancționat de polițiștii de la rutieră că a parcat pe pista de biciclete din cartierul Mihai Viteazul, în timpul campaniei electorale din 2020.

A scăpat de amendă pentru că în timp ce împărțea pliante a primit un telefon că autoturismele Primăriei Buzău erau parcate pe pista de biciclete de pe str. Aurel Vlaicu.

Totuși câțiva dintre participanții la campania electorală au primit amenzi de la polițiștii de la serviciul rutier, printre care și Mădălina Munteanu, care ulterior a și contestat amenda.

Imediat după, la câteva zile distanță, semnele care indicau pista de biciclete a fost scoase.

DNA a clasat dosarul

Având în vedere că la momentul respectiv s-au folosit cele două autoturisme ale Primăriei Buzău pentru a căra membrii de partid și pliante care au folosit în campania electorală, DNA București a decis să claseze dosarul la cca. un an distanță, din lipsă de probe, fără a solicita camerele de luat vederi ce băteau exact pe locul unde au parcat reprezentanții de la Primăria Buzău.

Deci pe banii buzoienilor, primarul Toma și-a făcut campanie. S-au folosit de autoturismele Primăriei Buzău și de combustibil pentru a transporta membrii de partid și pliante.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *