Două proteste de amploare s-au anunțat în municipiul Buzău. Luni, zeci de taximetriști vor ieși din nou în stradă pentru a-și arată nemulțumirea față de administrația dezastruasă a primarului Toma. Va avea loc un alt protest și duminica viitoare, mai mulți activiștii de mediu vor veni la Buzău pentru a protesta împotriva tăierilor masive din Parul Crâng.

Astăzi, zeci de taximetriști buzoieni au organizaț un marș al nemulțumirii împotriva administrației locale și a primarului Toma pe blv. Unirii.

Taximetriștii buzoieni au iești în stradă după ce mai multe stații de taxiuri au fost desființate sau mutate în alte zone unde nu există clienți.

Luni se anunță un alt protest, însă de data aceasta vor participa peste 100 de taximetre din municipiul Buzău.

Se va protesta și împotriva tăierilor masive din Parcul Crâng

Duminica viitoare, câțiva activiști civici și iubitori de natură au anunțat în exclusivitate pentru publicația noastră că vor organiza un protest împotriva tăierilor masive din Parcul Crâng.

Context: Anul trecut o mare parte din Pădurea Crâng a fost defrișată și a ajuns pe foc. Continuă defrișarea pădurii Crâng, însă legal, în ședința Consiliului Local de joi, consilierii locali au aprobat ca 837 de metri cubi de masă lemnoasă să se recolteze, practic aproape dublu față de ce s-a scos până acum. Primarul Constantin Toma a declarat în cadrul Consiliului Local că: „Mai sunt de scos 2300 de metri cubi de uscaturi și gata, se va încheia această etapă.”

Ambele proteste îl vor viza direct pe primarul municipiului Buzău – Constantin Toma și administrația PSD-istă de la butoanele orașului nostru!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Proteste organizate împotriva primarului Toma! Buzoienii s-au săturat!”
  1. “Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”🙂

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *