Buzău, orașul șantierelor! După ce în urmă cu câteva luni a fost turnat covorul asfaltic pe strada Transilvaniei din mun. Buzău, angajații de la electrica s-au apucat de spart și de “forat”.

Astăzi în jurul orei 21:00, angajații de la electrica și-au făcut simțită prezența după ce au început să spargă covorul asfaltic proaspăt turnat în urmă cu doar câteva luni.

Nu căutăm să invinuim pe cineva, ci să tragem doar niște concluzii. Să fie oare aceasta un alt pretext cu caracter penal pentru edilul municipiului Buzău? Nu știm, dar urmărim de pe margine!

Valoarea investiției cu fonduri UE se ridică la aproximativ 18,6 milioane de euro pentru modernizarea celor mai importante străzi din mun. Buzău (Transilvaniei, Aleea Industriilor și Unirii).

Până la ora publicării acestui articol, municipalitatea nu a oferit niciun punct de vedere.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “Prostia omenească pe bani europeni, la Buzău. Stradă abia asfaltată cu milioane de euro, spartă pentru rețeau electrică”
  1. Va rugam sa vedeți cu gurile de gunoi îngropate ce au panouri solare și apoi au fost legate la electricitate…bătaie de joc …

  2. Acolo s a lăsat o porțiune fără asfalt special pentru cei de la electrica. Nu este primul subiect pe care îl dezbați doar prin minciuni. Eu dacă eram în locul tău nu stăteam sa filmez de la etajul 5 ma apropiam înainte ca să vad exact ce se face. Sper ca ai învățat ceva din acest comentariu. P.s nu ii iau apărarea lui Toma.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *