Propunere inedită în cadrul ședinței de Consiliu Local Municipal. Consilierul local PNL Buzău, Florin Sangiu, a prezentat edilului o propunere pentru persoanele cu deficiențe de vedere.

Mai exact, în mijloacele de transport în comun se vor anunța stațiile prin sistem audio, ca la metroul din București.

,,Am vorbit cu mai multe persoane cu deficiențe de vedere și m-au rugat să aduc în ședința CLM, la cunoștiința dl-ui primar, dacă se poate crea un sistem de anunțare a stației următoare în mijloacele de transport în comun. Acest sistem există deja în alte oraș sau ca la metrou în București”, a spus consilierul local PNL, Florin Sangiu.

Primarul Municipiului Buzău, Constantin Toma, este de acord cu propunerea consilierului PNL, însă este de părere că lucrurile vor mai dura până la implementarea propunerii.

,,Cred că nu este o problemă să implementăm acest lucru, dar mai trebuie așteptat un pic pentru că până la sfârșitul lunii octombrie ar trebui să se termine lucrările pe cele trei străzi mari ale Buzăului, iar după aceasta se va intra la sistemul de management din orașul nostru”, a spus Constantin Toma, în cadrul ședinței CLM.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *