Proiectul „Ludoteca din grădină” revine și în vara anului 2024 la Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău

Biblioteca Județeană „V. Voiculescu” Buzău anunță cu bucurie redeschiderea proiectului de succes „Ludoteca din grădină”, destinat copiilor care doresc să își petreacă vara într-un mod plăcut și educativ. În parteneriat cu Muzeul Județean Buzău și Teatrul „George Ciprian”, evenimentul va avea loc în curtea interioară a Muzeului Județean, situată pe Bulevardul Nicolae Bălcescu.

„Ludoteca din grădină” își va deschide porțile începând cu 1 iulie și va fi disponibilă până pe 2 august, de luni până vineri, între orele 9:00 și 13:00. Copiii vor avea acces la un spațiu atractiv și prietenos, dotat cu numeroase jocuri, jucării, mobilier adecvat și, bineînțeles, cărți potrivite pentru toate vârstele.

Feriți de razele soarelui, cei mici vor fi antrenați de bibliotecari și voluntari în diverse activități recreative și educative, menite să le stimuleze creativitatea și să le ofere momente de bucurie. Părinții și bunicii vor avea la dispoziție locuri special amenajate de unde pot supraveghea copiii în timp ce aceștia se distrează și învață.

„Suntem bucuroși să continuăm acest proiect de suflet, ajuns deja la o tradiție, și să oferim copiilor din Buzău un loc sigur și plin de activități interesante. Parteneriatul nostru cu Muzeul Județean Buzău și Teatrul „George Ciprian” a fost întotdeauna unul de succes și ne bucurăm să păstrăm aceeași locație care s-a dovedit ideală în ultimii doi ani”, a declarat Sorin Burlacu, managerul Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” Buzău.

Proiectul „Ludoteca din grădină” a fost inițiat în 2011 și de atunci a crescut constant în popularitate, devenind un punct de atracție pentru copiii din Buzău pe durata verii.

Pentru mai multe informații și detalii despre program, părinții sunt invitați să viziteze site-ul Bibliotecii Județene „V. Voiculescu” sau să contacteze direct instituția.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *