umb-a7-focsani

Compania Națională de Administrare a Infrastructurii Rutiere (CNAIR) a anunțat marți, 21 mai, că lucrările pe loturile 3 și 4 ale secțiunii Buzău – Focșani sunt în plină desfășurare, cu progrese notabile înregistrate. Conform celui mai recent raport de progres, UMB, compania condusă de Umbrărescu, a ajuns la un stadiu de execuție de 32% pe lotul 3 și de 40% pe lotul 4.

Detalii tehnice și termene de finalizare

Lotul 3, care se întinde de la Râmnicu Sărat până la Mândrești/Munteni, are o lungime de 36 de kilometri și este programat pentru finalizare în prima jumătate a anului 2025. În contrast, lotul 4, care acoperă segmentul Mândrești-Focșani Nord, cunoscut și sub denumirea de „cocoașa Focșani”, măsoară doar 11 kilometri și este planificat să fie terminat în această toamnă, având în prezent un progres de 40%.

Angajamente și Obiective Ambițioase

Umbrărescu, recunoscut drept cel mai puternic constructor din România, și-a asumat angajamentul de a finaliza înainte de termen loturile de mijloc ale secțiunii Buzău – Focșani. Aceste loturi, care se întind de la Vadu Pașii până la Mândrești, însumează 67 de kilometri și includ și un segment adiacent lângă Adjud.

Progres Vizibil

Imagini recente cu lucrările de pe lotul 4 (cocoașa Focșani) au fost publicate pe canalul de YouTube al lui Răducu P. Drum, oferind publicului o privire detaliată asupra progresului realizat.

Cu aceste progrese semnificative, UMB își confirmă încă o dată reputația de lider în construcția infrastructurii rutiere din România, menținându-se pe drumul cel bun pentru a atinge și chiar depăși termenele stabilite.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *