Poveste scandaloasă, la Universitatea Politehnică din Bucuresti. O tânără iși acuză profesorul de harțuire sexuală. Potrivit declarației tinerei, acesta ar fi incercat să se apropie de ea și să întrețină relații sexuale.

Este vorba de Constantin Ștefan Petriceanu, vicepreședinte USR Buzău și președinte al Asociației Generale a Inginerilor din România – Sucursala Buzău.

Sursă foto: youtube.com

Este povestea lui R.D., o fostă studentă venită la Politehnica București din Republica Moldova pe o filieră organizată de Petriceanu și câțiva cetățeni de peste Prut.

Petriceanu a venit la noi în vizită și le-a spus părinților mei că sunt fată deșteaptă și că aș face față la orice facultate din Universitatea Politehnica.

Fiind căsătorit cu o rudă de-ale mele, Constantin Petriceanu obișnuia sa vină cu pliante, astfel recrutând viitori studenți, mai precis studente. Părinții mei au fost foarte încântați că voi putea studia în România și Petriceanu va avea grijă de mine pe perioada studiilor.

Se întâmpla în 2009 când i-am trimis dosarul și am fost acceptată la Poli. La acea vreme încă se călătorea în România cu viză, astfel că am întârziat puțin. Mama nu a reușit să obțină viza, astfel că venit singură în România.

Am ajuns în București cu autocarul dimineața în jurul orei 05.00. Petriceanu s-a oferit să mă aștepte la autogară. M-a invitat unde locuia el, într-un cămin pentru profesori din Regie, invocând scuza că e prea dimineață pentru a merge la căminul unde urma să fiu cazată.

Sub pretextul că avea un singur pat în acea locuință tip garsonieră, mi-a spus că să mă fac comodă și să mă simt ca acasă în Moldova. Fiind copil și știindu-l prieten de familie m-am așezat pe pat, după care s-a așezat și el.

Nu m-am gândit nicio secundă că mi s-ar putea întâmpla ceva rău. Asta până când s-a apropiat de mine mai mult decât era normal. La un moment dat a încercat să se suie pe mine și să mă sărute!

După o perioadă în care părea că s-a liniștit a început să-mi facă vizite la cămin neanunțat. Intra în cameră fără să bată la ușă și încerca să mă convingă că ar trebui să avem o relație. Am refuzat constant motivându-i că am de învățat.

Pentru a-mi câștiga încrederea a început să mă invite la localurile din Regie. Așa că într-o seară pe la ora 22.00 m-a invitat la Roxy Pub motivând că trebuie să ne vedem neapărat.

M-am dus împreună cu un coleg din cămin. Îmi era frică să mă duc singură acolo la ora aceea, iar Petriceanu părea foarte serios și ciudat în același timp la telefon. Atunci mi-a reproșat că și-a pierdut timpul degeaba cu mine, iar timpul său costă.

Mi-a cerut suma de 1000 de euro pentru toate eforturile pe care le-a depus cu și pentru mine. Atunci i-am spus că ar trebui să vorbească cu mama și să-i spună pentru ce are nevoie de acei bani.

La un moment dat, unul dintre colegii săi chiar i-a pus în vedere să înceteze să mai aibă legături extra universitare cu studentele. Notorietatea sa din cadrul Politehnicii îl precede.

Mai multe detalii și informații amănunțite găsiți pe website-ul www.liberinbuzau.ro, într-o ediție specială.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *