Un fost procuror din județul Buzău este cercetat în libertate, după ce a accidentat mortal o femeie, la Râmnicu Sărat, după care și-a văzut nestingherit de drum. Le-a spus polițiștilor care au venit după el că a simțit cum a trecut cu roțile peste ceva, însă bănuia că lovise un câine.

„Veneam de la piață, m-am asigurat pentru că sunt și mașini parcate acolo, după aceea am făcut dreapta și am simțit că am trecut peste ceva. Am vrut să opresc, dar am crezut că este un câine. Cum să fie om în mijlocul străzii”, a declarat pentru „Adevărul“ – Ion Radu, fost procuror.

Magistratul râmnicean mărturisește că abia atunci când au venit polițiștii a realizat cât de gravă este fapta comisă de el. Susține însă că, cel mai probabil, că victima se afla pe asfalt, căzută, înainte de impact.

„Au venit, au verificat mașina, mi-au luat sânge, am suflat, apoi am fost la ITP. Mi-au verificat mașina și nu era nicio lovitură; înseamnă că femeia a fost jos și nu am observat”, este convingerea fostului procuror.

Potrivit polițiștilor, autoturismul condus de avocatul Ion Radu, în vârstă de 72 de ani, a surprins și accidentat o femeie care s-ar fi angajat în traversarea drumului prin loc nepermis. Victima avea 70 de ani.

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Procurorul care a omorât o femeie a crezut că a călcat un câine și și-a continuat drumul”
  1. De ce a fugit Radu. Sa poată suna pa locala sa fie șterse imaginile de pe camerele de supraveghere. Sa vedeți în zona nu funcționau…v.ati prins…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *