Probleme cu iz penal pentru președinta TNL Buzău – Andreea Vintilă. Lidera tinerilor liberali din județul Buzău este acuzată de loviri și alte violențe.

Potrivit surselor noastre, incidentul s-ar fi întâmplat în urmă cu un an la restaurantul Eden. Andreea Vintilă împreună cu sora ei (Carmen) au agresat-o pe Tudor Diana, în lupta pentru un băiat. Prințul din poveste este chiar fiul mogulului de presă Neagu, patronul TVSAT.

Aceeași sursă citată susține că Tudor Diana a încasat o bătaie soră cu moartea, iar ca incidentul să mușamalizat, familia Vintilă s-ar fi oferit să suporte cheltuieli în consecință.

Pe de altă parte, șefii PNL susțin că știau de incident înainte de numirea acesteia în funcția de președinte al TNL Buzău, însă nu li s-a părut un lucru grav.

Dosarul a ajuns pe masa judecătorilor din Judecătoria Râmnicu Sărat, la secția civil-penal, materia penal.

Surse avocațești din municipiul Râmnicu Sărat, susțin că dosarul s-a încercat să fie blocat la procuratură, însă fără vreo șansă.

Vă aducem la cunoștiință că înaintea scrierii acestui articol au existat diverse presiuni în interiorul partidului pentru ca acesta să nu mai fie difuzat.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “PROBLEME PENALE PENTRU PREȘEDINTA TNL – ANDREEA VINTILĂ: „AU BĂTUT-O RĂU. AU DISTRUS RESTAURANTUL””
  1. Pana unde duce tupeul si nesimțirea! După ce s.a lasat”plimbata”si apoi abandonată de Andrei Neagu,iubitul Dianei,domnisoara Carmen Vintilă,sora Andreei Vintilă,a avut tupeul sa se simtă tot ea ofensata ca Diana o privește cu dispreț și s.au hotărât să o pună la respect. Cele două surori au agresat.o in public,umilind.o.Concluzia o trage fiecare..

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *