Momente grele pentru edilul mun. Buzău, după ce a fost acuzat de mai multe fapte penale. Procurorii anchetează mai multe spețe.

Poate fi o chestiune de doar câteva zile sau luni, până ca edilul mun. Buzău să-și piardă libertatea și mandatul de primar.

Pe numele edilului buzoian s-au strâns mai multe dosare penale pe care procurorii generali și prahoveni încearcă să le soluționeze.

Printre cele mai grave fapte de care este acuzat Constantin Toma, este spălarea de bani și evaziunea fiscală în cunatum de 29 de milioane de euro și deținerea sub interpuși a mai multor proprietăți, în timp ce acesta are poprire pe conturile bancare.

Potrivit surselor noastre, acesta ar deține o cramă la Fințești, mai multe hectare de pădure și cabane precum Hadar Chalet și Vila Mociornița din Predeal, ceea ce poate duce la confiscare sub formă extinsă, chiar dacă proprietățile nu mai sunt pe numele edilului buzoian. Printre informațiile furnizate de sursele noastre, se mai arată că edilul buzoian încasează salariul cash, deoarece are poprire pe conturile bancare.

Liberinbuzau.ro a publicat o serie de fotografii la sediul firmei din Chișinău pe care Constantin Toma o deține prin interpușii săi de peste Prut.

Odată cu pregătirea falimentului holdingului Romet, Constantin Toma a dispus înființarea în România, dar și în Moldova a două firme surori.

Știri din Surse Buzău a publicat în astăzi un document în exclusivitate privind refuzul Ministerului Dezvoltării de a rambursa banii europeni, din cauza problemelor penale ale edilului buzoian.

Potrivit informațiilor noastre, un alt dosar penal a fost deschis pentru cortul de mărțișoare de pe Platoul Dacia.

O firmă de taxi deținută de tatăl unei angajate din Primăria Buzău, a obținut 3 ani la rând acord de teren pentru cortul de mărțișoare de Platoul Dacia. Pe de altă parte, dovezile o prezintă pe Andreea Turcan ca principal responsabil al afacerii de miliarde. Informații aici.

Potrivit altor surse, procurorii buzoieni de la Parchetul de pe lângă judecătoria Buzău, au încercat să mușamalizeze mai multe dosare penale în care edilul buzoian era vizat, dând astfel soluția de clasare a dosarelor.

Unul dintre cele mai grave lucruri de care edilul a fost acuzat, este folosirea în interes electoral de autoturismele Primăriei Buzău, în campanie electorală pentru alegerile locale din 2020.

Vom reveni cu informații!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “PROBLEME PENALE PENTRU EDILUL MUN. BUZĂU: O CHESTIUNE DE CÂTEVA ZILE SAU LUNI”
  1. Poate că vom primi lămuriri,de la cei în drept,despre jaful din banii publici ( Iazul morilor, afacerea autobuzul,laleaua, costurile enorme ale celor așa zise două fântâni „cântărețe”, subcontractarea lucrărilor de modernizare a trotuarelor către niște firme-paravan,etc). Vor ieși la iveală, dacă se dorește,toate matrapazlâcurile legate de preocupările edilului în Țările de jos și Rep.Moldova. Nu mai discutăm despre sumele aruncate cu nonșalanță în „festivalurile” de doi bani,mult trâmbițate de pupincuriștii personajului.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *