Candidatul PMP pentru președenția Consiliului Județean Buzău, Adrian Mocanu, a aruncat bomba în politica buzoiană. Acesta aduce acuzații grave la adresa fostului șef al Gărzii de Mediu Buzău și a legăturilor PSD/PRO România. Vezi mai jos mesajul integral al acestuia:

Pro România – o farsă❗
Carmen Ichim – o marionetă❗

După ce s-au bătut cu pumnul în piept, încă din martie, că reprezintă singurul partid care luptă cu PSD-ul, „profesioniștii” de la Pro România, în frunte cu Carmen Ichim, au intrat la vâsle în barca… PSD-ului! Situația de la Buzău nu are corespondent în materie de penibil și de politicianism de cea mai joasă speță.

Oamenii ăștia chiar îi consideră PROști pe buzoieni! După ce ai fost unealta inertă a PSD-ului ca prefect, după ce ai închis ochii, din 2017 până în 2019, la toate ilegalitățile petrecute în administrația locală, să ai „revelația” de a te prezenta drept amazoană anti PSD, ca numai după câteva luni de uneltiri și sponsorizări ale mizeriilor din permisivul spațiu al rețelelor sociale să anunți că faci alianță cu PSD?! Cu ajutorul unor astfel de oameni, PSD-ul, oricum s-a numit în istoria recentă, a reușit să păstreze puterea, de la Revoluție încoace, în acest județ măcinat de corupție și de „profesionalism”.

Toți candidații Pro România la primăriile din Buzău au înțeles acum ceea ce PMP a spus de foarte multă vreme: Pro România nu este altceva decât o farsă, un alt nume sub care se prezintă PSD. Toți candidații Pro România au înțeles acum că manevra Alianței PSD – Pro Buzău la alegerile pentru Consiliul Județean le anihilează șansele de a fi aleși primari din partea Pro România. Cum să speri că vei strânge voturi pentru primar din partea Pro România când „șefa” Carmen Ichim face campanie pentru PSD?!

PMP este singurul partid care face opoziție reală și asumată PSD-ului, singura forță care oferă alegătorilor siguranța că opțiunile lor sunt investite într-un efort autentic de a înlătura corupția și delăsarea din administrația publică. PMP luptă pentru Buzău!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *