Scandal intern în Pro România. Membrii au început să demisioneze în masă, după ce Pro România a intrat în alianță cu PSD-ul, pentru Consiliul Județean Buzău.

După alierea celor două partide de stânga, Felix Rache, a început să dea comenzi în jud. Buzău, pentru a ține pe loc organizațiile și a favoriza candidații PSD.


Candidați să pierdeți!

Ieri-seară, liderii organizației Pro România Nehoiu, au dejucat planurile așazisului lider al Pro România Buzău Felix Rache, de a ne vinde pur și simplu PSD-ului lui Ciolacu! Deranjat vizibil de echipă puternică formată la Nehoiu, care și-a permis să pretindă câștigarea alegerilor pentru primăria Nehoiu, Felix Rache a încercat prin minciuni și manipulări securiste, să mă acuze că am instigat liderii de pe Valea Buzăului împotriva sa, pentru motivul de a se preda PSD fără luptă și doar în interesul său personal. Indignați și dezamăgiți am fost toți, inclusiv echipa de la Nehoiu, dar sub cuvânt de onoare, din poziția pe care am avut-o, am încercat să calmez lucrurile deși nu-mi convenea deloc situația! Formând o echipă de oameni de caracter, care nu urmăreau privilegii pentru ei personal, ci pur și simplu doreau să se implice pentru comunitatea din care fac parte, am plecat la drum cu gândul să câștigăm și să fim o alternativă la Nehoiu! Nu am putut trăda echipa, pentru un post de consilier județean pe care mi-l băga sub nas obsesiv trădătorul Rache! Caracterul oamenilor care compun echipa de la Nehoiu, s-a văzut în ieri-seară, când la unison toți au decis să nu se lase manipulați de interesele meschine ale liderului de la Buzău și a intereselor lui personale cu PSD-iști lui Ciolacu. În calitate de fondator al organizației județene și de lider al organizației Nehoiu, deși am muncit doi ani să fac organizații pe Valea Buzăului și să construiesc o echipă puternică la Nehoiu, sunt nevoit să iau atitudine și să nu accept manipulările și interesele meschine ale unor oameni obișnuiți cu astfel de practici. Până mâine seara, ne vom anunța hotărârea luată, dar în niciun caz stânga psd-istă! Hotărările luate de noi ieri-seară sunt corecte,oneste și morale!

Doru Muzgoci – Pro România Nehoiu

În urmă cu doar câteva luni, pe seama lui Ciolacu, existau glume la conferințele PRO România, însă ,,lupul își schimbă părul, dar năravul, ba!”. Era de așteptat că legăturile dintre Ichim și Ciolacu, nu se puteau rupe. Iar ”Azorel”, șeful partidului, a intrat ușor sub comanda domnului ”comandant” Ciolacu.


RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “PRO România Nehoiu demisionează în masă! ,,Felix Rache ne dorea slabi!””
  1. Carmen Ichim a fost calul troian bagat de Ciolacu la Pro Romania. Se pare ca strategia la Buzau cel putin a dat roade. Pro Romania a devenit vasalul PSD. Daca ne uitam ca inainte de anularea definitiva a doctoratului plagiat, intre Pro si Psd erau doar 6 procente, ne dam seama ca Ponta capituleaza si preda partidul!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *