Ieri, polițiștii de combatere a criminalității organizate din Buzău, împreună cu procurorii D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, au efectuat 3 percheziții domiciliare, în Brăila, la imobilele folosite de un bărbat, în vârstă de 29 de ani, bănuit de deţinere şi trafic de droguri de risc.

Polițiștii l-au depistat pe bănuit în flagrant delict, în aceeași zi, în timp ce ridica un colet. În urma controlului, poliţiştii au descoperit, disimulate printre diverse bunuri, pachete cu materie vegetală, cannabis, în greutate de 10,2 kg.

Pachet sosit din Spania

Din cercetări a reieşit că pachetul ar fi fost expediat pe ruta Spania-România și livrat la punctul de lucru al unei firme de transport internațional din municipiul Buzău, de unde urma să fie ridicat de către bărbat.

De asemenea, a fost controlat autoturismul persoanei în cauză, fiind descoperite mai multe resturi de materie vegetală susceptibilă a avea efect psihoactiv.

A fost pus în executare un mandat de aducere, tânărul fiind condus la sediul D.I.I.C.O.T. – Biroul Teritorial Buzău, pentru audieri.

Bărbat reținut

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârşirii infracțiunilor de introducerea în țară de droguri de risc, trafic de droguri de risc și deținere de droguri de risc.

La activități au participat și jandarmi ai Inspectoratului de Jandarmi Județean Brăila.

Cercetat pentru introducerea de droguri în țară 

La data de 8 noiembrie a.c., poliţiştii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Iaşi şi procurori din cadrul D.I.I.C.O.T.- Serviciul Teritorial Iaşi, cu sprijinul lucrătorilor Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac, judeţul Arad au desfăşurat o acţiune pe linia combaterii traficului de droguri de mare risc. Acţiunea a vizat o persoană care ar fi fost specializată în introducerea în ţară de droguri de mare risc şi trafic de droguri de mare risc.

Astfel, în cadrul acţiunii, lucrătorii Sectorului Poliţiei de Frontieră Nădlac au efectuat un control asupra unei persoane, care se deplasa într-un autovehicul, dinspre Olanda spre România, fiind descoperite 3 pungi, în interiorul cărora se aflau: aproximativ 4.000 de comprimate MDMA – ecstasy şi 900 de grame de amfetamină, droguri de mare risc, care ar fi fost destinate comercializării pe teritoriul României.

Magistraţilor Tribunalului Iaşi au dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *