Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele iubitei sale, Oana Leonte, după despărțirea de Irina Tănase. La nici un an de la despărțire, fostul lider al PSD a înlocuit-o deja pe aceasta cu o fostă sportivă, iar mai întâi de toate aceasta i-a fost secretară.

La nici un an de la despărțirea de fosta lui parteneră, Irina Tănase, Liviu Dragnea și-a găsit liniștea în brațele Oanei Leonte, o fostă voleibalistă. Povestea de dragoste dintre Liviu Dragnea și Irina Tănase a ajuns la final după ce acesta a ieșit din închisoare, chiar dacă nimeni nu s-ar fi gândit la o despărțire deoarece cei doi erau destul de apropiați.

După despărțirea de Irina Tănase, fostul președinte al Camerei Deputaților și-a găsit liniștea în brațele partenerei sale, Oana Leonte. Tânăra a absolvit Colegiul Național „B.P. Hasdeu” după care a studiat la Facultatea de Limbi și Literaturi Străine și a făcut master în Sociologie, iar în prezent este profesoară de franceză.

Oana Leonte a intrat de curând în politică, fiind secretar general la filiala APP din Sectorul 1 al Capitalei și un personaj cu influență la APP Buzău.

Referitor la presupusa relație cu Liviu Dragnea, aceasta s-a rezumat la a transmite că „viața personală trebuie să rămână personală, nu doresc să discut despre asta”.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *