Să vezi și să nu crezi! Un primar din Buzău face dedicații pe bani grei în timpul liber. Romii din localitate sunt mândrii că au un primar care să se înjosească și să le cânte la chefuri și cumetrii.

Talentele ascunse ale primarului Vasile Bîtu din comuna buzoiană Calvini au fost scoase la iveală abia după ce a câștigat alegerile din 2020. Primarul lăutar este chemat frecvent de romii din zonă pentru a le face dedicații și a le cânta la beții și chefuri.

„De la Vali Nemuritorul… Să trăiți mare… Să trăiască fetele! Patru fete”

,,Versace, Gucci, Guess, masa plină în special cu șampanie și whisky de calitate (Chivas), domnul primar este un lăutar minunat și toți uită de taxele ce au crescut ca printr-o minune. Chiar era necesar, altfel cum se mai putea face așa chef bine meritat, nu?”, scrie pagina Știri din Calvini.

„Edil poti sa nu mai fii, dar pasiunea ramane”

Nu ar fi fost nimic ciudat, asta dacă nu ar deține funcția de primar. Ne putem gândi doar că primarul Vasile Bîtu poate fi influențat de câteva sute de euro în schimbul unor contracte cu „dedicație” din bani publici.

Este de menționat faptul că Vasile Bîtu este membru în Biroul Politic Județean al PNL Buzău, la care deputatul Gabriel Avramescu este președinte.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *