Începând de astăzi, de două ori pe săptămână – LUNI și VINERI – se vor dezinfecta echipamentele și mobilierul urban, spațiile de joacă, intrarea în: magazinele alimentare, farmacii, cabinete medicale, dar și toate spațiile administrate de Primăria Beceni.

❗️ Pentru a evita expunerea persoanelor vârstnice, la nivelul Comunei Beceni, a fost constituită o echipă, care va asigura sprijin la efectuarea cumpărăturilor de strict necesar (alimente, medicamente, produse igienico-sanitare) sau alte situații neprevăzute. Persoanele care pot beneficia de această masură sunt persoanele în vârstă – fără apartinători, sau persoane aflate în izolare la domiciliu sau carantină de pe raza comunei Beceni.

❗️Vom spirijini familiile defavorizate cu alimente de bază, medicamente, produse igienico-sanitare, lemne și alte necesități neprevăzute.

❗️ Deasemenea, rugăm persoanele care vin din zonele afectate de virus să respecte cu strictețe măsurile impuse de autorități și anume izolarea la domiciliu pe o perioadă de 14 zile. În cazul în care aveți informații sigure despre persoane care nu respectă aceste măsuri, vă rugăm să ne anuntați imediat pentru a sesiza organele compentete de a lua măsuri urgente.

Acestă măsuri au scopul de a limita efectele răspândirii virusului COVID-19.

Nu uitați că vă stăm la dispoziție oricând la numerele de telefon:

Telefon Primăria Beceni : 0238 528 631
Telefon Primar: 0769 030 804
Telefon Viceprimar: 0760 804 850
Telefon Serviciu de Asistență Socială: 0766 444 311
Telefon Poliția Comunitară Beceni: 0724 251 502

Cu considerație,
Laurentiu Constantin
Primarul Comunei Beceni

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *