Candidatul PNL din anul 2020 pentru primăria Poșta Câlnău, a fost agresat de edilul comunei Poșta Câlnău, împreună cu fiul său.

Fostul candidat la primărie a fost agresat chiar în fața camerelor de luat vederi, iar polițiștii le-au ridicat în vederea întocmirii dosarului penal. Primarul comunei Poșta Câlnău, Munteanu Sorin, a fost ajutat în actul de agresiune de fiul său, Silviu. Cei doi l-au blocat în trafic cu un Hilux pe doctorul Mihalcea, iar apoi i-au cărat o serie de pumni pe geamul autoturismului.

,,Pe la 19:00, am ieșit din comună, voiam să fac dreapta spre Buzău. El venea dinspre Râmnic, am fost blocat cu autoturismul în trafic și m-au lovit cu pumnii pe geam. Fiul său m-a apucat de gât, iar în disperare de cauză am plecat cu mașina de pe loc și am fugit pe E85. Am sunat la 112, au venit cei de la poliție și salvarea, am fost internat la Spitalul Județean. Mai mult de atât, mi-a fost avariat și autoturismul. Nu mă simt foarte bine, voi mai merge la controale. (…) Mi s-a reproșat de ce am candidat la primărie și de ce am contact presa când s-a închis școala din comună”, ne-a povestit dr. Stelian Mihalcea.

Bărbatul agresat este doctor în cadrul DSVSA Buzău, iar în anul 2020 a candidat pentru funcția de primar din partea Partidului Național Liberal.

Contactat de noi, edilul din Poșta Câlnău, a refuzat să comenteze subiectul.

Update: Edilul susține că nu l-a agresat pe fostul contracandidat.

,,Este un contracandidat de profesie, un individ căruia îi place stările conflictuale și care se ține numai de astfel de prostii. Este o încercare de a genera un conflict, lucru pe care nu se va demonstra, este un frustrat și un mincinos.

Deci dacă ar fi avut loc un fel de agresiune ar fi putut avea loc doar dacă dădeam cu mașina peste el, în sensul în care aș fi coborât din mașină. Dacă aș fi dat peste el și nu l-am văzut, este posibil, ne uităm pe acolo, poate îl găseam pe acolo prin șanț. Ca să-l fi atins trebuia să cobor din mașină, deci nu. Ne-am întâlnit în trafic, nu ne salutăm și mi-am văzut de treaba mea, după care a venit cu un bombardier la mine la proprietate să mă amenințe, un berbedeu ordinar, un mizerabil, lucru pe care îl pot demonstra. Am discutat și cu reprezentanții poliției, azi mi-au adus la cunoștiință, am înțeles că a înscenat o stare de rău, că nu știu cum. Am întrebat cum l-am agresat, că am dat cu mașina peste el, este posibil. Dacă nu am coborât din mașină, îl puteam lovi doar cu mașina.

Mi-au spus și polițiștii că el susține că a fost bătut pe geam, de ce ar fi deschis el geamul, să presupunem că a fost o chestie și el știa că nu ne iubim, de ce ar fi deschis el geamul? Chiar să spunem că eu aș fi coborât undeva, el de ce a deschis geamul, ca să ce? Ar fi putut fi o provocare și atunci ar fi fost vorba de alt ceva, dar nu, nu a avut loc niciun fel de contact fizic sau nu știu ce. Nu am mai fost implicat în astfel de confilicte, nu m-am bătut cu nimeni, nu m-a bătut nimeni, n-am bătut pe nimeni niciodată, sunt la al treilea mandat și îmi văd de treburile mele. Dacă încercați să vă uitați în talierul lui o să vedeți tot felul de astfel de stări. (…) Deci nu a avut loc niciun conflict și nici nu a avut loc, în orice caz nu cu mine, dacă o fi avut, e problema lui”, ne-a spus edilul din Poșta Câlnău.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “PRIMARUL DIN POȘTA CÂLNĂU ȘI-A AGRESAT FIZIC CONTRACANDIDATUL”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *