Primarul din Buzău a mințit televizat la B1TV

Într-o apariție controversată la postul de televiziune B1TV, primarul din Buzău, Constantin Toma, a fost acuzat de minciună în legătură cu rezultatele politice din județ.

Întrebat despre tranșarea discuțiilor dintre PSD și PNL, și despre posibilitatea ca PNL să susțină un candidat separat, Toma a afirmat că PNL nu a luat în considerare această variantă, bazându-se pe un sondaj care arată un sprijin de 74% pentru echipa sa.

„Nu s-a avut în vedere acest lucru. În sondajele lor am 74% și atunci vă dați seama că încearcă toți să fugă, să nu participe să aibă un candidat așa, de super-forță, împotriva mea.

Atenție, aveau 10 primari în tot județul Buzău și absolut toți au trecut la PSD – și nu că i-ar fi forțat cineva. Au văzut și ei încotro bate vântul și faptul că la PSD este o atmosferă mai bună și unde primesc mai mult ajutor”, a spus Constantin Toma la B1TV.

Cu toate acestea, datele contrazic afirmațiile sale, deoarece în prezent echipa PNL Buzău, condusă de Adrian Mocanu, are în rândurile sale nu mai puțin de 5 primari în funcție, inclusiv primarii din localitățile Bozioru, Cătina, Zărnești, Lopătari și Gura Teghii, dintre care 3 au fost transferați recent de la PSD.

Însă nu a fost singura minciună rostită de Constatin Toma. Acesta a declarat că a obținut nu mai puțin de 500 de milioane de euro în fonduri europene în acest mandat, dar conform informațiilor noastre, suma reală nu depășește 50 de milioane de euro.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Primarul din Buzău a mințit televizat la B1TV”
  1. Va mira faptul ca acest Toma este un mare mincinos ? Toma este un politician de toata jena, un om fara cuvant, un nimeni ! Jos Toma, pleaca !

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *