În urmă cu câteva zile, un cititor din com. Merei, ne-a solicitat că dorește să beneficieze și el de gratuitatea unor pui congelați: ,,Primarul din comuna Merei, a împărțit mai multe pungi cu pui congelați, vrem și noi!”

Pentru a desluși misterul, astăzi, l-am contactat pe domnul primar al comunei Merei – Chircă Ștefan.

R: Bună ziua! A apărut un zvon că ați împărțit mai mulți pui congelați în comuna Merei, este adevărat?

P: Nu este adevărat! Cum să împart? Nu! Nu! Eu am dat de la primăriei cartele, după nu mă interesează de unde le ia oamenii.

Reamintim faptul că persoanele în vârstă de peste 75 de ani care beneficiază de pensia socială minimă garantată în valoare de 704 lei primesc bonuri de masă.

Persoanele vizate de această măsură primesc lunar tichete electronice în valoare de 180 de lei, pe care le pot folosi pentru a achiziţiona mese calde de la unităţile autorizate.

Potrivit surselor noastre, cuscra primarului deține un magazin alimentar, iar puii congelați ar putea fi achiziționați de acolo, însă până la proba contrarie, rămâne doar un zvon.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

3 thoughts on “,,Primarul a împărțit mai multe pungi cu pui congelați, vrem și noi!””

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *