Executivul consiliului local al comunei Rușețu a votat zilele trecute împotriva transmiterii online a ședințelor și posibilitatea ca cetățenii să fie informați prin mijloace moderne și accesibile.

Fostul prefect al județului Buzău, Silviu Iordache, a transmis în data de 22.07.2021 o circulară către toate primăriile din județ (8852/22.07.2021), privind implementarea unor măsuri ce trebuie să faciliteze accesul cetățenilor la lucrărilor ședințelor și posibilitatea ca aceștia să fie informați prin mijloace moderne si accesibile ( Facebook, Zoom, Youtube, etc.) cu privire la deciziile luate.

,,La un an de la transmiterea circularei, în ședința din data de 21.07.2022, majoritatea consilierilor locali ai comunei Rușetu au votat împotriva transmiterii online a ședintei pe motiv ca nu există cadrul legal. Domnul primar Florin Snae, viceprimar Nicolaie Bobocea și consilieri locali de cât timp aveti nevoie să implementați în regulamentul de organizare și funcționare a consiliului aceste solicitări?”, a scris un localnic pe facebook.

Consiliul local al comunei Rușețu este format din:

Foto: opiniabuzau.ro

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *