Prin cererea înregistrată pe rolul instanţei la data de 28.09.2016, sub nr.13966, creditoarea MARFIN BANK SA, în contradictoriu cu terţul poprit Primăria Municipiului Buzău şi debitorul TOMA CONSTANTIN, a solicitat validarea popririi în sarcina terţului poprit până la concurenţa sumei de 3.043.200,26 lei, la care se adaugă dobânzile , penalităţile, precum şi orice alte sume datorate conform titlului executoriu, inclusiv cheltuielile de executare, care vor fi calculate până la data achitării integrale a debitului, conform publicației de investigații liberinbuzau.ro.

În motivare, s-a arătat că MARFIN BANK SA prin sucursala Buzău, a acordat societăţii SC GRUP ROMET SA un împrumut în baza Acordului de împrumut nr. FA 1478/31.08.2011 în sumă de 2.201.250 lei.

Debitorul TOMA CONSTANTIN a semnat acest împrumut în calitate de Garant fidejusor, obligat în solidar şi indivizibil cu împrumutatul SC GRUP ROMET SA, renunţând la beneficiile diviziunii şi discuţiunii.

Întrucât împrumutatul SC GRUP ROMET SA nu şi-a respectat obligaţiile contractuale şi nu a rambursat împrumutul, Banca a solicitat începerea executării silite în baza titlului executoriu reprezentat de Acordul de împrumut.

Admite cererea formulată de creditorul MARFIN BANK SA, cu sediul în Bucureşti, în contradictoriu cu debitorul TOMA CONSTANTIN.

Validează poprirea înfiinţată prin adresa din data de 02.09.2016 emisă de SOCIETATEA CIVILĂ PROFESIONALĂ A EXECUTORILOR JUDECĂTOREŞTI „PAVEL ȘI MUȘAT”, în dosar de executare nr. 856/2013.

Obligă terţul poprit PRIMĂRIA MUNICIPIULUI BUZĂU să plătească creditorului MARFIN BANK (ROMÂNIA ) SA, în limita creanţei de 3.043.200,26 lei, la care se adaugă dobânzile, penalităţile datorate conform titlului executoriu şi cheltuielile de executare care vor fi calculate până la data achitării integrale a debitului, sumele datorate debitorului TOMA CONSTANTIN.

Citește mai multe investigații pe liberinbuzau.ro!

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “Primăria Municipiului Buzău obligată să plătească datoriile lui Toma la bănci”

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *