În timp ce oamenii își strigă ofurile pe unde apucă, datorită frigului cu care se confruntă în case, edilii orașului se ocupă cu pregătirile pentru ziua de 1 Decembrie și Sărbătorile de iarnă.


După cum spun afișele de promovare ale Consiliului Județean și ale Primăriei municipiului Buzău, vom avea un „Decembrie Magic”, „Într-un Oraș cu stea in frunte”.
Suntem conștienți că e un lucru normal să marcăm această perioadă și să fim mai buni, dar oare este atât de important să avem o lună plină de concerte și evenimente?

Pagina locală buzoienii.ro, a postat un comunicat din partea R.A.M. unde au fost transmise următoarele:
„De asemenea în zilele de sâmbătă și duminică se va furniza și apă caldă în intervalul orar 7-9 și 19-21.În ciuda dezinformării grosolane și a denaturării realității, bănuim doar din dorința de senzațional, am reușit să gestionăm într-un mod decent situația apărută,
încălzind pe timpul zilei școlile și pe timpul nopții cea mai mare parte a apartamentelor racordate la PT4.Estimăm că cel târziu în cursul zilei de duminică să finalizăm lucrările de reparații la cazanul CAF 10Gcal și imediat furnizarea încălzirii și a apei calde să se realizeze la parametrii corespunzători, așa cum se întamplă la acestă oră în cea mai mare parte a Municipiului Buzău. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”

Mai concret, reprezentanții R.A.M. vor să spună că de fapt lumea s-a văitat degeaba, iar în școli nu a fost așa frig.
Cazurile unde s-a stat cu geaca în clasă fiind izolate, iar cetățenii puteau să-și cumpere un calorifer sau altă sursă de căldură pe curent, dacă a fost așa de gravă situația.

Pregătirile pe Platoul Dacia sunt pe ultima sută de metri, vă așteptăm în Crâng la fasole moca, muzică bună și mai terminați cu văicăreala că e bine.
Bineînțeles că am glumit, ne așteaptă o iarnă grea!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *