Primăria e frumoasă, oamenii îngheață în casă

În timp ce oamenii își strigă ofurile pe unde apucă, datorită frigului cu care se confruntă în case, edilii orașului se ocupă cu pregătirile pentru ziua de 1 Decembrie și Sărbătorile de iarnă.


După cum spun afișele de promovare ale Consiliului Județean și ale Primăriei municipiului Buzău, vom avea un „Decembrie Magic”, „Într-un Oraș cu stea in frunte”.
Suntem conștienți că e un lucru normal să marcăm această perioadă și să fim mai buni, dar oare este atât de important să avem o lună plină de concerte și evenimente?

Pagina locală buzoienii.ro, a postat un comunicat din partea R.A.M. unde au fost transmise următoarele:
„De asemenea în zilele de sâmbătă și duminică se va furniza și apă caldă în intervalul orar 7-9 și 19-21.În ciuda dezinformării grosolane și a denaturării realității, bănuim doar din dorința de senzațional, am reușit să gestionăm într-un mod decent situația apărută,
încălzind pe timpul zilei școlile și pe timpul nopții cea mai mare parte a apartamentelor racordate la PT4.Estimăm că cel târziu în cursul zilei de duminică să finalizăm lucrările de reparații la cazanul CAF 10Gcal și imediat furnizarea încălzirii și a apei calde să se realizeze la parametrii corespunzători, așa cum se întamplă la acestă oră în cea mai mare parte a Municipiului Buzău. Ne cerem scuze pentru disconfortul creat!”

Mai concret, reprezentanții R.A.M. vor să spună că de fapt lumea s-a văitat degeaba, iar în școli nu a fost așa frig.
Cazurile unde s-a stat cu geaca în clasă fiind izolate, iar cetățenii puteau să-și cumpere un calorifer sau altă sursă de căldură pe curent, dacă a fost așa de gravă situația.

Pregătirile pe Platoul Dacia sunt pe ultima sută de metri, vă așteptăm în Crâng la fasole moca, muzică bună și mai terminați cu văicăreala că e bine.
Bineînțeles că am glumit, ne așteaptă o iarnă grea!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *