Foto: expresssud-est.ro

Primăria comunei Cătina anunță scoaterea la concurs a mai multor posturi vacante din organigrama instituției. Printre posturi se numără cea de contabil, manager coordonator de marketing, administrator public, casier și multe alte posturi. Instituția oferă salarii atractive de la 3.000 de lei, ajungând unele de până la 6.500 de lei net. Pe de altă parte se oferă asigurarea transportului sau mașină de serviciu.

Vezi mai jos, lista completă a locurile de muncă vacante din Primăria Cătina:

1.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează CONTABIL. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

2.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează Manager-coordonator de marketing Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.
PRIMAR, ING. ALEXANDRU – CONSTANTIN FULGEANU tel 0745008299

3.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează ADMINISTRATOR PUBLIC. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

4.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează CASIER. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

5.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează CONSILIER ACHIZIȚII. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

6.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează CONSILIER PERSONAL – 2 POSTURI. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

7.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează CONTABIL.
Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

8.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează GESTIONAR MAGAZIONER. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu. Sunt acceptați și absolvenți de liceu, fără bacalureat absolvit.

9.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează INGINER CADASTRU Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

10. Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează INSPECTOR RESURSE UMANE Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

11.Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează INSPECTOR TAXE ȘI IMPOZITE Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

12. Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează PERSOANA CU STUDII MEDII ECONOMICE
Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

13. Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează PERSOANĂ PENTRU ACTIVITĂȚILE GOSPODĂREȘTI DE CURĂȚENIE ȘI ÎNTREȚINERE Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

14. Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează POLIȚIST LOCAL.
Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

15. Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează SECRETAR GENERAL. Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu.

16. Primăria Comunei Cătina, Județul Buzău angajează TEHNICIAN IT
Salariul atractiv plus bani pentru combustibil, ori se asigură transport sau mașină de servciu. Sunt acceptați și absolvenți de liceu, fără bacalureat absolvit.

Pentru mai multe detalii, nu ezitați să ne contactați la secretariatul primăriei Cătina la telefon 0377 702 863 , pe e-mail la adresa primaria@catinabz.ro sau direct la sediul primăriei la serviciul de relații cu publicul.PRIMAR, ING. ALEXANDRU – CONSTANTIN FULGEANU telefon: 0745008299

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *