Ministrerul Dezvoltării refuză să ramburseze banii europeni pentru Primăria Buzău, din cauza problemelor penale ale edilului mun. Buzău, Constantin Toma.

Potrivit Ministerului Dezvoltării, s-a constantat că pentru proiectul ,,Reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv piste pentru bicicliști, pe coridoarele deservite de transportul public în Municipiul Buzău”, există o suspiciune de fraud[ pentru care se efectuează investigații către organele de urmărire penală conform prevederilor legale în vigoare.

În aceste condiții, AMPOR suspendă autorizare cererilor de rambursare, până la pronunțarea acestor instituții sau până la pronunțarea deciziei definitive a instanței privind caracterul penal sau nepenal al faptei incriminate.

Potrivit unor surse neoficiale, edilul șef va merge luni în audiență la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *