Primăria Buzău a semnat încă un contract finanțat de U.E.

Azi 10 iunie 2020, Primăria Municipiului Buzău a mai semnat încă un contract finanțat de U.E. cu Agenția pentru Dezvoltare Regională a Regiunii de Dezvoltare Sud Est, director general doamna Luminița Mihailov, în valoare de circa 18 milioane de euro.


Contractul prevede reabilitarea infrastructurii rutiere, inclusiv realizarea de benzi dedicate transportului public, realizarea de piste pentru bicicliști și reabilitarea trotuarelor, pe coridoarele deservite de transportul public în municipiul Buzău.
Cele trei străzi sunt: Bulevardul Unirii, Strada Transilvaniei până la Fabrica de Bere Ursus și Bulevardul Industriilor.


„Sperăm ca cel târziu în această toamnă să începem efectiv lucrările de execuție.
În total s-au atras direct în ultimii trei ani peste 48 de milioane de euro, iar prin intermediul Companiei de Apă, pentru investiții în infrastructura de apă și canalizare din municipiul Buzău, încă 75 de milioane de euro.
În acest moment lucrăm deja la viitorul program de finanțare de la U.E., pe perioada 2021-2026, unde sperăm să atragem direct peste 130 de milioane de euro, pentru proiecte ce vor schimba definitiv Buzăul în bine.
Buzăul este pe drumul cel bun și muncește pentru a-și atinge viziunea până în 2030″, a declarat Constantin Toma.

Popescu Roberto George

-

One thought on “Primăria Buzău a semnat încă un contract finanțat de U.E.

  • 10/06/2020 la 14:16
    Permalink

    Uite așa reușește Toma să iasă din faliment.
    De la Moscova când primiți fonduri pentru Buzău ?

    Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *