De luni, Direcţia de Asistenţă Socială a Primăriei a deschis ghișeele unde buzoienii sunt așteptați să depună cererile pentru ajutoarele la încălzire.

Potrivit gazetabuzoiana.ro, persoanele care se încadreaza în limitele de venituri stabilite de Guvern vor primi o subvenţie de la stat care să acopere o parte din cheltuielile cu încălzirea locuinţei în timpul sezonului rece.

În funcţie de venituri, acestea pot acoperi chiar şi integral valoarea facturii.  Beneficiarii provin de regulă din rândul pensionarilor şi persoanelor care primesc venitul minim garantat, cărora statul le subvenţionează consumul de căldură, indiferent de sursa de încălzire, respectiv lemne, cărbune, gaze naturale, energie termică sau electrică. Ajutoarele  vor ajunge la beneficiarii selectaţi abia din luna decembrie, pentru facturile din luna noiembrie. – informează gazetabuzoiana.ro .

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *