PRIMĂRIA BECENI – Achiziția unei felicitări online la un preț dublu

În luna Decembrie a anului 2020, Primăria Beceni a achiziționat o felicitare online în valoare de 1.000 de lei (205 EURO), pentru ca primarul Adrian Burlacu să transmită locuitorilor prin intermediul unui website online, un mesaje cu ocazia zilei de Crăciun și Anul Nou.

Și cu banii luați, și cu buza umflată

Locuitorii comunei Beceni, n-au apucat să vadă felicitarea, deoarece website-ul a publicat felicitarea doar căteva secunde, într-un „carusel” de imagini unde se aflau majoritatea primarilor din jud. Buzău.

Față de ceilalți beneficiari ai felicitărilor online, acolo unde OAT-urile au achiziționat felicitările la 500 de lei/buc, Primăria Beceni, a achiziționat felicitarea la suma de 1.000 de lei.

Gaura de 1.000 de lei din bugetul Primăriei Beceni, dată de la Bulviță, tip „dedicație” pentru o poză editată în Photoshop.

Contactat de noi, primarul Comunei Beceni, a refuzat să ne dea explicații, atât despre achizție, cât și despre beneficiarii felicitării.

Într-o inspecție civică, Activistul Buzoian l-a intervievat pe Adrian Burlacu:

N.R.:,,Ați achiziționat o felicitare de 1.000 de lei, de Crăciun și Anul Nou, de ce o sumă așa de mare?”

A.B.:,,Am avut o scăpare, care nu o să se mai întâmple. Am fost luat din scurt, aș fi și de acord să returnez suma din propriul buzunar dacă am prejudiciat statul.” – a transmis priamrul comunei Beceni, pentru activistului buzoian.

VIDEOCLIPUL Activistului Buzoian, poate fi vizionat mai jos:

De regulă, achiziționare felicitărilor, vine pe linie de partid, atât de la PSD, cât și la PNL.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *