Primari din Buzău părăsesc PSD pentru a se alătura PNL: O nouă mișcare politică înaintea alegerilor locale

În județul Buzău, un val recent de schimbări politice aduce mai mulți primari din Partidul Social Democrat (PSD) în rândurile Partidului Național Liberal (PNL). Această mișcare are loc în urma unor transferuri anterioare, când primari PNL s-au alăturat PSD-ului, semnalând o dinamică instabilă în arena politică locală.

Primarii din comunele Bozioru, Cătina și Zărnești sunt printre cei care au făcut această tranziție, alegând să se alăture echipei PNL, sub conducerea liderului Adrian Mocanu. Importanța acestei schimbări este subliniată de faptul că acești primari au fost anterior figuri de frunte în rândurile PSD din județul Buzău.

În plus față de aceștia, primarul din localitatea Lopătari și cel din Gura Teghii au anunțat, de asemenea, că vor susține candidatura din partea PNL la alegerile locale programate pentru luna iunie.

Liderul PNL Buzău, Adrian Mocanu, a salutat cu entuziasm trecerea primarului PSD din Cătina în echipa PNL, subliniind profesionalismul și abilitățile sale de administrator. Aceste schimbări sunt percepute ca un pas important în strategia de consolidare a PNL în județul Buzău și în transformarea peisajului politic local.

”Alexandru Fulgeanu, primarul de la Cătina, de astăzi este liberal!

Sunt bucuros să anunț că încă un primar, după Matei Sorin de la Zărnești a ales să reprezinte echipa liberală în următoarele alegeri. Alexandru Fulgeanu este un profesionist și un bun administrator, iar de astăzi face parte din grupul nostru de candidați cu care vom ieși în fața cetățenilor la alegerile din 9 iunie.

La Cătina, ca în multe alte localități, vom avea primar liberal! Și doar așa vom putea începe adevărata dezvoltare a acestui județ neglijat complet de 34 de ani de administrațiile pesediste!

Bun venit, Alexandru! Ai parte de tot sprijinul nostru!”, a scris Adrian Mocanu pe pagina sa de Facebook.

Aceste transferuri politice nu numai că reflectă schimbări în alianțe și loialități între primari, ci și intensificarea competiției politice în județul Buzău, în contextul alegerilor locale iminente. Motivațiile precise ale acestor treceri nu au fost încă complet dezvăluite, însă ele subliniază o dinamică complexă și fluidă în peisajul politic local, unde partidele își testează constant puterea și capacitatea de atragere a electoratului.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *