Primar cu 4 clase – 9300lei?Aurel Stoica – Țintești, incompatibil ?

Update: Chiar dacă acesta a afirmat că are doar patru clase, sursele noastre spun ca ar fi absolvit liceul.

Poluarea nu are limite în jud. Buzău, Garda de Mediu Buzău, APM Buzău, dormiți?

Imaginile vorbesc de la sine:

Primarul C-tin Toma, este unchiul primarului din Țintești, Aurel Stoica.

Foto: buzaumedia.ro

7 comentarii la „Primar cu 4 clase – 9300lei?Aurel Stoica – Țintești, incompatibil ?

 • 22/01/2020 la 6:52
  Permalink

  Daca apara interesui comunitatii si e devotat,corect,cu caracter,are viziune si este independent,inseamna ca cetatenii nu au gresit alegandu-l !!!

  Răspunde
 • 22/01/2020 la 15:51
  Permalink

  Verificați vă rog informațiile înainte de publicare. Oricine-l cunoaște pe Domnul “Primar cu 4 clase” știe că această afirmație este o aberație, chiar mai rău, o defăimare !!!
  Începînd cu așa ceva un articol vă discreditați din start. Ideea bună de a urni ceva în direcția bună pentru acea regiune se pierde prin aceasta! Păcat!!!!
  Ajutorul meu pentru lupta împotriva poluării și a implementării ideilor de dezvoltare regională cu fonduri europene o aveți . Sînt convinsă de sustinerea asemănătoare a locuitorilor comunei menționate dacă energia este folosită pozitiv !

  Răspunde
  • 22/01/2020 la 17:33
   Permalink

   Primarul a recunoscut că are 4 clase într-o convorbire telefonică.

   Răspunde
   • 23/01/2020 la 6:54
    Permalink

    Asta se numește manipularea opiniei publice! Suntem in comunitate europeană și legea ne protejează datele personale. Anul trecut a fost dată legea la nivel european. Dacă cineva nu acceptă să-i fie folosite datele, să fie fotografiat, filmat sau înregistrat, nerespectarea acestei dorințe este infracțiune . In acest film avem dovada clară ca oamenii au fost mințiți ba mai mult nu numai ca au fost înregistrați și filmați fără voia lor, acestea au fost și publicate in internet. Cît de naivi ne credeți?????

    Răspunde
    • 23/01/2020 la 7:11
     Permalink

     Imaginile au fost publicate pe youtube. Referitor la dispoziția europeană(GDPR), nu se pot folosi date cu caracter personal, CNP, XZ, etc.Presupun ca nu aveti date cu caracter personal pe fata.

     Răspunde
 • 23/01/2020 la 7:29
  Permalink

  Exact asta vreau să spun, publicații fără acordul persoanei sau folosirea imaginii acestei persoane fără acordul ei este ilegal!!!!

  Răspunde

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *