N.r.: Potrivit surselor din interiorul Trans Bus, mama controlorului nu este angajată Trans Bus. Mai mult de atât, Marius Mindileac nu este cunoscut pentru astfel de comportamente.

Un controlor al societății de transport în comun Trans Bus Buzău, este acuzat că a agresat un călător deoarece nu avea bilet.

Concubina bărbatului băgat în spital:

,,Vă scriu în ideea că mă puteți ajuta, eu ne cunoscând legile vă rog să mă ajutați: în data de 29.07 în jurul orei 5:30 soțul meu să urcat în autobuzul 11 fară bilet, neavând de unde să cumpere așa dimineața. Când controlorul (Marius Mindileac) a constatat că nu are bilet împreună cu șoferul l-au împins din autobuz după care l-au luat la bătaie, rupându-i 2 coaste și provocându-i mai multe leziuni corporale, soțul meu aflându-se acum în spital. Vă rog să mă ajutați !”

Potrivit concubinei acestuia, controlorul l-a luat la picioare, ulterior acesta ar fi rămas fără aer și a cerut ajutorul chiar agresorului. Însă, controlorul l-a apăsat cu piciorul pe piept. La scurt timp, la fața locului a a ajuns și un echipaj de poliție.

Controlorul și concubina bărbatului, cunoștiințe vechi

,,În urmă cu câteva luni eu am fost prima care am avut probleme, tot cu acest controlor, m-a prins și pe mine fără bilet în autobuz, i-am dat datele să-mi dea amendă ne având la mine bani, nici telefon, m-a dus la capătul traseului, unde oprește autobuzul, și mi a propus să mă întâlnesc cu el, în 45 de minute ca să nu mai plătesc amenda.”

,,Mă întâlneam mereu cu el în autobuz și mereu căuta ceartă cu mine.”

,,Iar odată, soțul meu l-a întrebat cu frumosul ce are cu mine, de ce se oprește în loc și se uita atât de insistent la mine, și a vrut să sară la noi la bătaie!”

Bărbatul acuză dureri foarte mari în zona pieptului, acolo unde ar fi fost fost apăsat cu picioarele de controlor. Mai mult de atât, tânărul s-a ales și cu două coaste rupte.

Martor:,,În stație la autorola, un călător fără bilet, a fost bătut de către controlor!”

Potrivit martorului ocular, mama controlorului bătăuș este și ea din cadrul societății de transport – Trans Bus Buzău, ”pila” ei de bază fiind chiar directorul Gică Toader.

În spațiul public, a apărut și o presupusă declarație a victimei, însă familia îl acuză pe jurnalist de imparțialitate și de influențe pe care le-ar fi avut asupra compania de transport în comun.

,,Da, venea de la o petrecere, însă nu l-au bătut cum scrie acolo! Este în stare de șoc, nu își poate aminti cu exactitate tot, sperăm să nu rămână cu sechele!”

Gică Toader a refuzat să dea până în acest moment un răspuns oficial. Însă cu privire la situație, compania de transport a emis o informare doar pentru presa aservită.

Informație pe ”surse”, de la șeful controlorilor Trans Bus:

,,Da am auzit și eu despre acest incident, i-am făcut eu în loc, cât a stat să dea declarații. O să merg și eu azi la Autorolla să văd imaginile de pe camerele de supraveghere. Din câte am înțeles, călătorul nu a avut bilet și i-a dat un pumn controlorului, drept urmare călătorul a fost dat jos din autobuz cu ajutorul șoferului Iamandi. Când controlorul a dorit să urce din nou în autobuz, călătorul a sărit în spatele acestuia, iar apoi altercația a continuat. Vom reveni mai încolo cu un răspuns oficial!” – ne-a dat de înțeles liderul controlorilor Trans Bus.

Să sperăm că nu se va pune batista pe țambal, iar noi vă vom ține la curent cu cele ce urmează.

Drept la replică/sesizări: stiripesursebz@gmail.com/0711 924 923

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *