Știm cu toții că politicienii din ziua de azi nu au nici o treabă cu politica și problema cea mai gravă este că mereu caută câte o ocazie să „semnalizeze” și să ajungă mereu în frunte, știți voi ca cine. Am fost conduși și probabil vom mai fi conduși de necalificați, iar Buzăul nu a dus niciodată lipsă de un asemenea personal.

Astăzi, vom vorbi de Costin Stanciu, președintele interimar al TSD (Tineretul Social Democrat ), un bun sportiv și antrenor, care vrea și el să se remarce, dar dă cu bâta în baltă, probabil fără să își dea seama.

Cum a încălcat legea

Legile sunt făcute doar pentru fraierii de rând. Costin Stanciu a intrat cu o mașina 4×4 într-o arie protejată!

Sursa – Facebook Costin Stanciu

Ca mulți alți bombardieri din România, karatistul nostru se pare că a ignorat cu desăvârșire pancartele de atenționare și a pătruns cu un automobil 4×4 în zona „Lacul Vulturilor”, iar accesul public în sit cu vehicule motorizate este TOTAL INTERZIS!

Știm că alții au murit pentru o postare pe Facebook, dar ce exemplu dai tu, drag conducător al TSD, din moment ce încalci legea? Dacă de acum faci ce te taie capul, când vei ajunge mai sus oare cum te vei comporta?

OPINIE PERSONALĂ

Stimate domn, din câte știu eu, ai făcut ceva performanțe cu acest sport pe care îl practici. De ce nu ai rămas pe acest drum? Te cred că ai vrea să te remarci mai mult, dar vezi că în politică nu sunt scheme ca la karate. Probabil că ai avut ceva „pile” să te aducă din sala de sport în fruntea TSD, dar la cum ai început… nu e bine deloc!

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE
One thought on “Președintele TSD Buzău, karatistul Costin Stanciu, încalcă legea. Cu ce se laudă pe Facebook”
  1. Nimeni nu ajunge în varf decât ajutați de oameni sus puși și cu anumite motive. La fel ca si consilierul bucătar, certăreț, fost paznic și acest karatist va fi furat de măreția puterii și vor face ce ii taie capul doar ptr binele lor. Vor fi protejați și trimiși la înaintare fără scrupule, iar lor le place, puterea e un drog…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *