Deputatul Cristinel Romanescu, preşedintele PNL Buzău, a declarat joi, într-o conferinţă de presă la Buzău, că este optimist în privinţa alegerii primarilor în două tururi de scrutin, el susţinând că „este o problemă de timp până la votarea acestei legi, esenţială din punctul de vedere al liberalilor”, potrivit Agerpres.

Parlamentarul liberal a adăugat că „PNL este cel mai îndreptăţit partid să solicite acest tip de alegeri”.

„Camera Deputaţilor este for decizional, PNL are o propunere legislativă asemănătoare cu a USR privind alegerea primarilor în două tururi de scrutin care a trecut de Senat, chiar dacă tacit, dar a trecut, este o problemă de timp până la votarea acestei legi, esenţială din punctul nostru de vedere”, a menţionat deputatul PNL Buzău.

Potrivit acestuia, liberalii se vor mobiliza exemplar pentru votarea acestui proiect legislativ.

„Chiar dacă un partid sau altul se opune, cum a fost cazul şi la Senat, liberalii se vor mobiliza la fel ca şi la moţiunea de cenzură pentru ca proiectul de lege să treacă”, a mai declarat liderul PNL Buzău.

Plenul Senatului a respins, miercuri, cu 33 de voturi „pentru” şi 47 „împotrivă”, proiectul iniţiat de parlamentari USR privind alegerea primarilor în două tururi.

Sursă: stiripesurse.ro

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *