Preotul din Beceni, Sorin Ștefan Braniște, soțul directoarei acuzate de furt de la un centru de plasament, intervine în scandalul momentului.

Publicația noastră a prezentat pe scurt situația dezastruoasă din cadrul DGASPC Buzău. Directoarea Corina Braniște, Serviciului Rezidențial Apartamente(SRA) din cadrul DGASPC Buzău, este acuzată de angajați că a furat mai multe bunuri și a comis mai multe ilegalități în cadrul instituției pe care o conduce. Citește aici: Cum încearcă directoarea unui centru de plasament să mușamalizeze furtul copanelor de pui și a cadourilor de Crăciun! EXCLUSIV

Printr-o postare adresată prietenilor de pe facebook, preotul Sorin Braniște, aduce mai multe acuzații și îi ia apărarea coanei preotese.

Preotul o victimizează pe coana preoteasă

,,Am aflat cu indigrnare despre știrea mincinoasă și defăimătoare publicată, astăzi, de site-ul “Știri din surse Buzău”, la adresa soției mele, Corina Braniște, și a mea personaș. Aveam informațiile despre intenția lor de a publica aceste lucruri calomnioase, dar eu usnt un om simplu care a muncit pentru a ajunge cine sunt acum, (la fel și soția mea), care nu are bani să cumpere presa așa cum fac alții, drept pentru care a trebuit să scriu aici. Dacă nu aș fi făcut acest lucru, ar fi însemnat că cele scrise sunt adevărate. Ce pot să vă spun este că tot ceea ce scrie aici nu este adevărat și se poate verifica de către oricine.

1. Pentru toți oamenii care gândesc normal este evident faptul că speța aceasta este una care se rezumă în următoarele cuvinte: “AM DERANJAT!”. În aceste vremuri toți oamenii care încearcă să facă ceva bun în această țară sunt împiedicați sau linșați mediatic. Fraților, este un proverb românesc care spune “Hoțul strigă hoții!” și cine vrea să înțeleagă, înțelege… Vă spun doar atât legat de furtul lemnelor, este un proces pe rol în urma căruia vinovații se vor afla. Până atunci ei încearcă să abată atenția spre alte persoane nevinovate. Și vă mai spun că atunci când soția mea a dobândit prin examen postul de șef la Centrul din Beceni, a stricat ,,obiceiurile” unora dintre angajați.

2.Persoanele care au mers astăzi la presă, sunt oameni care nu sunt obișnuiți cu munca, având în timpul serviciului și alte preocupări personale.

În ceea ce privește mașina instituției, ea este folosită doar în interes de serviciu, are șofer angajat, iar soția mea folosește în cea mai mare parte a timpului mașina personală.

4. Decizia legată de instalarea camerelor de filmat, ce urmează a fi montate în apartamentele copiilor este a D.G.A.SP.C. Buzău servind la siguranța copiilor și angajaților sunt impuse de lege. Aștept cu nerăbdare reacția firească a D.G.A.S.P.C. în acest caz! Drept urmare, ca o persoană de bună credință, cer “Știri din surse Buzău” să șteargă postarea jignitoare și mincinoasă și să-și ceară scuze public față de toate persoanele publice, care le-a afectat imaginea și munca în folosul copiilor de peste 30 de ani, până cel târziu 1 ianuarie 2023. Altfel voi recurge la lege, nu pentru mine, ci pentru toți cei care suferă acum din cauza celor scrise în presă.

Celor care au scris aceste lucruri neadevărate precum și celor care le-au oferit informații le spun doar atât: DUMNEZEU SĂ VĂ IERTE! Celor care nu mă cunosc le spun: Am împreună cu soția mea trei copii, avem fircă de Dumnezeu și nu am uitat nicio clipă Cui slujesc! Pe cei care mă cunosc îi rog să lase un mesaj la postarea mea, iar pe site-ul mincinos să spună adevărul! ADEVĂRUL NE VA FACE LIBERI”, a scris pe facebook pr. Sorin Ștefan Braniște.

Totuși, prin comuna Beceni oamenii spun că părintele Sorin Braniște este de o bunătate rar întâlnită.

Preoții și campaniile politice de la Beceni

Este cunoscut faptul că la Beceni calea credinței este în pas cu calea politicii. Astfel, unul dintre preoții din Beceni este cu PNL-ul, iar celălalt cu PSD-ul.

Fostul primar al comunei Beceni(PSD), alături de pr. Sorin Braniște și Corina Braniște.

Aceasta este fața bisericească în anul 2023, în timp ce unii preoți sau călugări au șosetele rupte în călcâie, alții se plimbă cu mașini scumpe și servesc intereselor partidului.

De menționat, că după apariția articolului, mai multe persoane influente au intervenit pentru ștergerea imediată din spațiul public a informațiilor privind ilegalitățile din cadrul DGASPC.

Ce legătură are pr. Sorin Braniște cu PSD?

Preotul din Beceni, Sorin Braniște, câștigă anual 506,25 EURO (2.504 de LEI) pentru închirierea unui spațiu în favoarea Maxi Farma, conform unei declarații de avere din 2018. O chirie extrem de mică, având în vedere că în centrul Buzăului o farmacie poate plăti chiar și 5.000 de euro pentru un spațiu comercial.

Dacă facem o comparație, parcările edilului Constantin Toma sunt mult mai profitabile decât un spațiu comercial închiriat unei farmacii, având în vedere că în unele locuri s-au vândut chiar și cu 2.000 de euro.

Foto: sanatateabuzoaiana.ro

Directoarea zonală a Maxi Farma, este social democrata Oana Gheorghiu, consilier local la Primăria Municipiului Buzău, condusă de Constantin Toma.

Publicația noastră pregătește un material EXCLUSIV cu înregistrări AUDIO/VIDEO privind ilegalitățile comise la DGASPC Buzău. Doamne-ajută!

RAPID SUPER SERVICE
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

4 thoughts on “Preotul din Beceni îi ia apărarea preotesei acuzată de furt de la un centru de plasament”
  1. Refuz sa cred ca aceste acuzații de furt împotriva dnei Braniste sunt adevărate. O cunosc pe dna Braniste în calitate de profesor diriginte, am fost diriginta unuia dintre copii, am colaborat șapte ani de zile. În tot acest răstimp a fost implicata în educația propriului copil, dar a și reprezentat comitetul de parinti al.clasei în cel al școlii. Promptă, cu atitudine și receptivitate la toate problemele și cazurile sociale. Îmi amintesc când a decedat tatăl unei fetițe din clasă: i-a mobilizat pe parinti, s-au organizat și au ajutat chiar și cu cheltuielile de înmormântare, au făcut un grup de suport. O persoană altruista, implicata în educația copiilor, dar și în comunitate, NU se poate deda la astfel de practici.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *