Premierul Marcel Ciolacu a precizat, marți, că așteaptă de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri, cu toate efectivele disponibile în stradă, „pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii”.

Premierul afirmă, într-o postare pe Facebook, că măsurile de combatere a consumului de droguri, anunțate luni de ministrul Afacerilor Interne, vicepremierul Cătălin Predoiu, sunt „un pas înainte pe un traseu corect, dar nu sunt suficiente”.

„Este nevoie, în paralel cu testarea anti-drog în școli sau de confiscarea mașinii celui prins drogat la volan, și de un efort masiv de destructurare a rețelelor de trafic cu droguri. Aștept de la Poliție să lupte mult mai eficient cu dealerii de droguri! Vreau să văd toate efectivele disponibile în stradă, pe urmele tuturor acelor nemernici care fac averi provocând adevărate tragedii în familiile românilor!”, a subliniat Marcel Ciolacu.

Premierul susține că „Poliția Română are o uriașă datorie în fața societății în această privință”.

„Românii trebuie să vadă repede o schimbare profundă și susținută de atitudine din partea statului și de rezultate concrete. Pentru că asta înseamnă sute și mii de vieți protejate în fiecare zi!”, încheie Ciolacu, conform publicației G4Media.ro.

cnpaulescu.ro

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *