eMAG lansează serviciul premium Genius la Buzău, astfel că locuitorii orașului potavea acces, începând de azi, la 280.000 de produsecu livrare gratuită și rapidă plus alte beneficii exclusive.

Avantaje pentru membrii eMAG Genius din Buzău

*La easybox, transportul este gratuit indiferent de valoarea comenzii, pentru orice produs Genius eligibil pentru livrarea în locker. 

*Retur gratuit în 60 de zile și alte avantaje în exclusivitate. 

Înregistrarea se realizează cu ușurință, fie din aplicația eMAG, fie din accesând emag.ro/genius.

Clienții din Buzău au la dispoziție nouă unități easybox de unde își pot ridica produsele oricând, la orice oră din zi și din noapte.

*easybox MOL Spatarului

*easybox Kaufland Unirii

*easybox O sansa in plus

*easybox Piata Stan Sararu

*easybox Piata Dorobanti 2

*easybox Penny Sporturilor

*easybox Kaufalnd Buzau

*easybox MOL Unirii

*easybox Buzoianu Gara

Cele mai accesate unități sunt cele situate în incinta Kaufland Buzău, în Kaufland Unirii și easybox ‘O șansă în plus’. 

Tot începând de azi, buzoienii pot testa gratuit serviciul Genius timp de o lună, urmând ca la finalul lunii de test să poată continua cu un abonament care să le asigure aceleași beneficii premium timp de 12 luni.

Odată cu Buzăul, serviciul este lansat în alte șase orașe: Craiova, Ploiești, Galați, Sibiu, Pitești și Brăila, dar și în localitățile limitrofe.

„În ultimul an, din ce în ce mai mulți români s-au orientat către ușurința cumpărăturilor online,achiziționând produse din diverse categorii, de la îmbrăcăminte, articole sport, bricolaj, mobilă pânălaproduse necesare zilnic pentru familie sau pentru casă. Datorită accesului nelimitat la sute de mii de produse cu livrare rapidă și fără grija costurilor de transport, membriieMAG Geniusau parte de experiențe premium care le salvează timp și bani. Ne dorim să aducem acest nou mod de shopping în cât mai multe localități, iar lansarea serviciului eMAG Genius la Buzău reprezintă confirmarea că ascultăm dorințele clienților noștri și le îndeplinim rapid”, a declarat Andrei Șercanean, ecommerce services director eMAG.

Potrivit datelor companiei, membrii eMAG Genius au ales livrarea la easybox într-o proporție mai mare decât ceilalți clienți eMAG, bucurându-se astfel de flexibilitatea și confortul de a putea ridica produsele comandate în orice zi a săptămânii, rapid și simplu. Totodată, peste 80% dintre clienții Genius au plătit cu cardul online, o modalitate de plată simplă și sigură.

Totodată, peste 80% dintre clienții Genius au plătit cu cardul online, o modalitate de plată simplă și sigură.

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *