Fără doar și poate, anul acesta la Cislău se vor desfășura alegerile parțiale pentru funcția de primar după ce actualul primar a fost condamnat cu suspendare alături de alți angajați ai primăriei pentru infracțiunea de abuz în serviciu. Claudiu Voicu, unul din liderii de dreapta de pe Valea Buzăului își anunță susținerea pentru candidatul Coman Ion de la Cislău.

,,Întotdeauna în politică am susținut caractere și oamenii care vor binele comunității din care fac parte. Ca fost consilier local ales al comunei Cislău cunosc bine multe probleme cu care se confruntă cetățenii de aici. În consecință, și de această dată îl voi susține necondiționat pe dl. Coman la funcția de primar al comunei Cislău. Este singurul OM capabil să aducă bunăstarea tuturor cislăienilor, NU doar a unora. Capacitatea managerială și realizările dumnealui de până acum pot confirma oricui că este cea mai bună alegere pentru o schimbare în bine și la Cislău. Totodată, pe această cale, fac apel la toate forțele politice de dreapta să dea dovadă de responsabilitate și inteligență politică, și să ajute la schimbarea ce se prevede pentru a da și comunei Cislău șansa la dezvoltare, la normalitate, la o viață mai bună a tuturor locuitorilor de aici”, ne-a transmis Claudiu Voicu.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *