După atacul ursului din Gura Teghii, prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea, i-a făcut cu ou și cu oțet pe reprezentanții Ministerului Mediului.

,,În ultima lună am tras semnale de alarmă pe toate căile posibile, privind gravitatea acestui fenomen. Dacă de la Ministerul Mediului nu ni se aprobă extragere prin vânătoare de exemplare dominantem aceste atacuri vor continua și vor deveni din ce în ce mai periculoase pentru oameni. Din păcate, solicitarea AJPS din luna august, de a se aproba extragere prin vânătoare pentru două exemplare de urs din zona Nehoiu, a fost refuzată de ministerul mediului. Ni se tot spune să acționăm pe legea 81, de parcă ursul ar aștepta să vină comisia la el”, a declarat prefectul județului Buzău, Daniel Țiclea.

Un bărbat de 55 de ani din Gura Teghii este în stare gravă la spital, după ce a fost atacat duminică dimineață de un urs, pe o uliță din localitate.

Atacul ursului a avut loc în jurul orei 02:30, pe o uliță din satul Nemertea.

Bărbatul a intrat în operație, iar aceasta a fost finalizată cu succes. A fost deconectat de la aparate și poate respira singur. Medicii au speranța că dacă nu mai apar complicații, sunt șanse să-i fie salvat piciorul.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *