După trecerea fiecărui autoturism prin localitățile Cozieni, Bozioru și Brăiești(DJ203L), un nor de praf se lasă în urmă și se așterne peste tot.

,,Avem praf și în mâncare. Nu mai putem usca rufele pe sârmă”, așa sună una dintre sesizările venite pe adresa redacției.

Problema oamenilor nu este că lucrarea de reabilitare a drumului se face, însă aceștia vin cu propuneri către constructor și pentru conducerea CJ Buzău.

Există și soluții

Una dintre soluții este trecerea unui utilaj pentru a stropi drumul, zilnic, precum s-a procedat la reabilitarea drumului DJ203K, în localitățile Mărăcineni și Cernătești.

Un alt localnic a scris pe facebook: ,,Chinul la care sunt supuși locuitorii comunelor Cozieni, Bozioru și Brăiești! Iar la această postare or să fie comentarii „fără praf nu se pune asfalt”! Nu, nu este așa, acest drum ar fi trebuit să fie udat zilnic de către cei care sunt responsabili de lucrare.”

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *