05.04.2019, ora : 09:56 – Sună alarma! – trei autospeciale dintre care două autospeciale cu apă și spumă și o autospecială S.M.U.R.D. pornesc către incendiul anunțat în localitatea Padina. După 90 de minute de luptă, incendiul este lichidat iar casa, din chirpici de pământ și lemne îmbătrânite de trecerea anilor, devine de nelocuit. Cinci suflete, o mamă cu patru copii, își împart cele rămase într-o cămăruță improprie unui stil de viață normal.

Iulian, elev la Liceul din Pogoanele, împreună cu doamna dirigintă și colegii de clasă decid să-i ajute pe Ionuț, Simona, Noni și Marius, postând pe o pagină de socializare apelul de a fi alături de familia ce trăiește o adevărată dramă.

Sensibilizați de situația grea la care chiar ei au luat parte, pompierii buzoieni au decis să se unească, cu scopul de a asigura cel puțin minimul necesar celor aflați în suferință, pentru a trece cu bine iarna ce urmează. Astfel, ieri, 23.12.2019, aceștia s-au deplasat în localitatea Padina, dăruindu-le acestora mai multe obiecte de uz casnic și gospodăresc, dar și alte cadouri din dorința de a aduce, în prag de sărbători, un strop de fericire celor patru copii.

Nici pompierii râmniceni nu s-au lăsat mai prejos, intrând pentru câteva ore, în rolul lui Moș Crăciun, împărțind cadouri de Crăciun copiilor, în centrul municipiului Râmnicu Sărat, aducând zâmbete pe fețele acestora.

Acțiunile vor continua și în zilele următoare.

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *