Polițist local cu stofă de polițist M.A.I.

Se întâmplă la Poșta Câlnău, acolo unde, Activistul Buzoian, l-a observat pe polițistul local, a doua oară, echipat cu uniformă M.A.I. . Surse judiciare au anunțat că se va începe urmărirea penală, pe numele acestuia.

Este interzisă purtarea în orice situație de către persoane neautorizate a uniformei militare sau a unor articole din compunerea acesteia….Purtarea de către categoriile de personal prevăzute la alin. (1) a uniformelor militare în altă compunere sau în alt mod decât cea/cel descrisă/descris de prezentul regulament constituie o încălcare a disciplinei militare sau a disciplinei muncii, după caz, și se sancționează în conformitate cu prevederile legale.

Polițistul local, Thug Life

La acest moment, în spitalele din țară nu există măști sanitare, atât pentru personalul medical, cât și pentru pacienți, polițistul local își bate joc de acestea. Pe lângă acest lucru, modul în care polițistul local fumează cu mască la gură, este unul excepțional, nemaiîntâlnit până în prezent.

Fumatul la volan a fost interzis odată cu fumatul în spații închise, dar mulți polițiști habar n-au.  Nu poți fuma nici dacă deschizi toate geamurile, fiindcă poți înteți jarul de la capătul țigării și pot sări fragmente aprinse prin mașină; sau pentru că mașina din spatele tău poate să încaseze un chiștoc aprins în parbriz ori la motor prin grila de ventilație.

Bună în teorie, inutilă de fapt, legea care pedepseşte şoferii care fumează în maşina de serviciu se dovedeşte pierdere de timp. 

Scrisoare deschisă către Ministrul de Interne, Ion Marcel Vela:

,,Domnule Ministrul de Interne, așa va-ți învățat subordonații să poarte măștile? Când sistemul sanitar ” URLĂ” ca nu au maști, POLIȚIȘTI LOCALI, pe lângă faptul că poartă ilegal o uniformă, iși bate joc de o masca care poate salva vieți. Beneficiază cumva ți de PENSIE SPECIALĂ? Vă rog în mod expres să DISTRIBUIȚI, iar organele competente să ia măsuri. Vă mulțumesc!” – a scris pe facebook, un buzoian.  

Vezi VIDEO mai jos, realizat de Activistul Buzoian:

cnpaulescu.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *