Vedeta TV Andreea Mantea, surprinsă de radar la peste 150 km/h! Polițiștii din Buzău i-au reținut permisul pentru 90 de zile și i-au aplicat o amendă usturătoare.

Polițiștii rutieri din județul Buzău au acționat ferm în weekend, lăsând fără permis o cunoscută prezentatoare de televiziune. Andreea Mantea a fost oprită la ieșirea din localitatea Poșta Câlnău, pe DN2-E85, după ce radarul a înregistrat o viteză de peste 150 km/h.

Potrivit informațiilor furnizate de jurnaliștii de la ȘansaNews.ro, incidentul a avut loc în timpul unui control de rutină. Oamenii legii au reținut permisul vedetei pentru o perioadă de 90 de zile și au impus o amendă considerabilă. Conducerea cu viteză excesivă pe șoselele naționale atrage sancțiuni serioase, iar Andreea Mantea a resimțit acum consecințele gestului său.

Fanii vedetei sunt cu siguranță surprinși de această întorsătură neașteptată, iar incidentul ar putea avea repercusiuni asupra imaginii publice a prezentatoarei TV. Andreea Mantea nu a făcut încă nicio declarație publică referitoare la acest incident.

cnpaulescu.ro
4 thoughts on “Polițiștii din Buzău au lăsat fără permis o cunoscută prezentatoare TV”
  1. Pai ce sa facă și ea!Poate asa mai auzim și noi de ea.Cred ca sunt unii care au vid total în cap.Asta nu este viteza de mers pe autostradă. Cred ca trăiește în alta lume.Oare într-o lume a ei?

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *