În ultimele 24 de ore, poliţiştii rutieri din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au continuat activităţile de combatere a indisciplinei în trafic, ca urmare a neregulilor constatate fiind aplicate 136 de sancţiuni contravenţionale, în valoare de peste 46.000 de lei.

În intervalele orare 09.00-12.00, respectiv 15.00-18.00 efectivele de ordine publică și poliție rutieră au acționat pentru prevenirea și combaterea indisciplinei pietonale.

În timpul acțiunii au fost au fost sancționați 20 de pietoni care nu respectau regulile de circulație.

Pentru că nu au respectat regimul legal de viteză, 42 de conducători auto au fost sancţionaţi de poliţişti, iar 7 dintre ei au predat permisele pentru 90 de zile.

Cea mai mare viteză – 154 km/h a fost înregistrată de aparatul radar în cazul unui tânăr de 28 de ani, din Galați, depistat la volanul autoturismului pe DN2E85, în afara localității Costești.

Poliţiştii au mai aplicat sancţiuni contravenţionale în cazul conducătorilor auto şi pentru neutilizarea centurii de siguranţă(15), pentru defecțiuni tehnice ale vehiculului (8) şi pentru alte abateri în trafic(29).

Poliţiştii au reţinut alte 12 permise de conducere pentru neacordarea priorității de trecere pietonilor aflaţi regulamentar în traversarea drumului şi autovehiculelor ce rulau pe drumul prioritar și depășirea neregulamentară.

Tot ieri, poliţiştii au întocmit 3 dosare penale care au vizat conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau alte substanțe și pentru refuzul sau sustragerea de la prelevarea de mostre biologice.

Sursa – INSPECTORATUL DE POLIŢIE JUDEŢEAN BUZĂU

Stiri Buzau

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *