Haos total și nereguli grave odată cu trasarea noilor marcaje de pe strada Transilvaniei. Noua semnalizare rutieră, de care se plâng deopotrivă șoferii și agenții economici din această zonă, nu a fost avizată de Poliția Rutieră Buzău, potrivit sansanews.ro.

“Ca urmare a solicitării Primăriei Buzău privind reabilitarea străzilor Unirii, Transilvaniei și Aleea Industriilor, cu tot ceea ce însemnă indicatoare rutiere și semnalizare, în urma analizării documentației, Poliția Rutieră Buzău a înaintat un aviz negativ”, a declarat Cms. șef Silviu Dinu, șeful Poliției Rutiere Buzău, pentru sansanews.ro.

Chiar dacă nu exista vreo aprobare a marcajelor rutiere pe str. Transilvaniei, firma ce s-a ocupat de implementarea proiectului a tras marcajul rutier la cererea Primăriei Buzău. Polițiștii susțin că marcajele sunt ilegale, motiv pentru care șoferii nu pot fi sancționați dacă încalcă linia continuă.

” În momentul de față, având în vedere avizul negativ dat marți, nu intervenim cu măsuri atâta timp cât nu avem ceva concret. Am solicitat Primăriei Buzău depunerea unei noi documentații cu recomandările noastre, cu punctul nostru de vedere. În cazul unui eventual accident în acea zonă, se analizează din punct de vedere al indicatoarelor preexistente”, a mai spus Cms. șef Silviu Dinu, șeful Poliției Rutiere Buzău, pentru sansanews.ro.

Foto: Antonio Sebastian

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *