Într-o conferință de presă organizată de PSD Buzău, Lucian Romșcanu a anunțat cu fast schimbarea prefectului Daniel Țiclea.

Cei doi „electroni” liberali care încă mai gândesc și se împotrivesc sistemului PSD de la Buzău se pare că i-au deranjat la culme pe Neagu și Toma, astfel, Romașcanu îi va propune lui Ciolacu, schimbarea prefectului cu unul de la PSD.

Putem spune că Daniel Țiclea este unul dintre cei mai buni prefecți din județul Buzăul, de la Revoluție și până în prezent. Acesta a demonstrat că instituția guvernului se poate implica în schimbarea în bine a vieții oamenilor, dar și în implicarea problemelor pe care le confruntă buzoienii din întreg județul. Poate că și munca asta prea multă a lui Țiclea a deranjat mulți reduși mintal din PSD, puși în funcții doar ca să încaseze salariul și să se gândească la afaceri și combinații cu banul public.

Lipitorul de afișe, se pregătește de propulsarea în vârful Prefecturii Buzău

Copilul de suflet al lui Marcel Ciolacu și al primarului din comuna Vernești, va urma să fie numit prefect de Buzău după rocada premierilor.

Cristea Constantin, zis Dodo, deține în prezent funcția de subprefect, însă acesta a plecat de la munca de jos, ca angajat al fabricii de panificație Boromir.

La categiria de Educație și Formare profesională, Cristea Constantin și-a completat CV-ul doar cu Universitatea Creștină Dimitrie Cantemir. Ce coincidență, dl. Cristea mai trecea pe la biserică din an în Paști, în rest, un creștin printre creștini, dar fără liceu și școală generală în CV-ul său.

EMAG

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

One thought on “PNL își pierde prefectul la Buzău! Pe cine pregătește PSD”
  1. Cu ce au greșit buzoienii de s-au pricopsit cu aceasta „plaga” roșie? Mafioții de serviciu își freacă mânuțele, vor reintra adânc pe firul banilor…acum europeni. Sa vedeți cascade de hcl și hcm cu dedicație, o sa auziți ce ‘ succese’ au obținut primăriile roșii în procesele cu statul, ca viitorul prefect anulează tot ce a fost corect și legal…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *