PMP Buzău are cea mai puternică echipă de candidați la alegerile locale!

PMP Buzău intră în precampania pentru alegerile locale cu o garnitură foarte puternică de candidați la alegerile locale și cu o strategie de comunicare orientată spre oameni și spre proiecte pentru schimbarea la față a administrației, nu spre instituții și structuri electorale abstracte.
Mișcarea Populară se profilează la Buzău ca principalul adversar al PSD, într-un județ în care blatul politic cu PNL este evident și PSD și Pro România sunt în alianță. PMP reprezintă astfel singura opțiune electorală a buzoienilor care s-au săturat de ineficiența primarilor PSD, de lipsa proiectelor cu finanțare europeană, de calitatea precară a serviciilor publice de interes general (apa, canalizarea, încălzirea centralizată, transportul în comun) și, mai ales, de corupția generalizată în administrație.
Schimbarea este ținta noastră, dezvoltarea rapidă a infrastructurii și facilităților locale – obiectivul concret principal, destructurarea majorităților PSD – scopul nostru politic. Mai presus de toate, însă, avem o singură grijă: OAMENII!
Pe ei îi reprezentăm, în numele lor, al celor mințiți de fiecare dată de politicieni, am intrat în luptă, pentru bunăstarea lor vrem să aducem în fruntea comunităților oameni capabili, cinstiți și dispuși la efort continuu pentru binele public.
“Cu susținerea buzoienilor în spate, nu ne este teamă de nimeni! PMP va fi surpriza acestor alegeri locale și va demonstra, acolo unde va câștiga alegerile pentru funcția de primar, ce înseamnă să conduci o comunitate cu cinste, pricepere și respect față de cetățeni.
În 2020, PMP a devenit o mare mișcare populară, o echipă în care buzoienii își pun speranțele. Nu îi vom dezamăgi. Avem o singură grijă: OAMENII!”, a declarat președintele PMP Buzău, deputatul Adrian Mocanu.

Organizația Județeană a PMP Buzău

Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *