Într-o tragedie care a avut loc în urmă cu scurt timp în municipiul Buzău, Planul Roșu a fost activat după ce un autobuz al companiei municipale Trans Bus a intrat în coliziune cu un autovehicul, conform martorilor. Incidentul a avut loc la o oră de vârf, când mai mulți pasageri se aflau în autobuz, rezultând mai mulți pasageri răniți.

Update 10.30: Conform unei informări a ISU Buzău, sunt un număr de șase victime, printre care un minor în vârstă de 17 ani şi cinci adulţi cu policontuzii, sunt preluate de ambulanţa SMURD şi ambulanţele SAJ, sunt transportate la UPU Buzău pentru mai multe investigaţii medicale și îngrijiri.

Imediat după impact, echipele de intervenție și salvare au fost alertate și au ajuns la fața locului în cel mai scurt timp posibil. Pasagerii răniți au fost imediat transportați la spital pentru îngrijiri medicale de urgență. Se pare că starea unora dintre aceștia este gravă.

Autoritățile s-au mobilizat pentru a gestiona situația și a asigura că toate victimele primesc îngrijirea adecvată. Poliția și echipajele de investigație au început deja să examineze circumstanțele exacte ale accidentului pentru a stabili cauzele și responsabilitățile implicate.

Potrivit informațiilor preliminare, incidentul tragic din Buzău a fost cauzat de o manevră imprudentă a șoferului autovehiculului Volkswagen B5, care ar fi încercat să întoarcă peste pista de autobuz. Din nefericire, această manevră riscantă a condus la o coliziune violentă cu un autobuz al companiei municipale Trans Bus. Impactul a avut consecințe grave, cu mai mulți pasageri aflați în autobuz suferind răni și necesitând asistență medicală de urgență. Autoritățile locale au demarat o anchetă pentru a stabili cu exactitate circumstanțele accidentului și pentru a determina responsabilitățile implicate în acest tragic incident.

Până în acest moment, nu au fost furnizate informații precise cu privire la numărul total de răniți sau la starea actuală a acestora.

Vom reveni cu informații în scurt timp!

EMAG

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *