Vara a venit și în calendare, și în atmosfera de afară, dar totuși ești reticent din cauza condițiilor de călătorie cauzate de pandemia de coronavirus? Stai fără griji. Dacă îți iei toate măsurile de siguranță, vei avea o călătorie frumoasă, fără incidente și te vei putea relaxa și distra chiar și în astfel de condiții de călătorie…diferite.

În primul rând, trebuie să ai un plan foarte bine pus la punct, deoarece nu mai ai libertatea de mișcare din alți ani și nu mai poți să pleci spontan într-o excursie în străinătate, fără să te informezi și să te asiguri că urmărești condițiile de călătorie impuse de țările de destinație, dar și de România.  

Ce îți recomandăm să iei în calcul când îți planifici vacanța de vară:

Alege destinația potrivită

Fie că îți dorești o vacanță în România sau în străinătate, te invităm să descoperi portalul Travel Now. Aceștia îți oferă o selecție de sejururi, circuite sau chiar hoteluri. Stai fără griji în legătură cu condițiile de călătorie și fii la curent cu restricțiile, dar și cu ce obiective turistice poți vizita în următoarea ta destinație.

Dacă îți dorești o escapadă departe de casă, în străinătate, ai grijă ca, înainte de a cumpăra bilete de avion sau de a face o rezervare, să verifici din surse oficiale care sunt restricțiile aplicabile în țările respective, astfel încât să nu ai vreo surpriză neplăcută în aeroport sau la destinație.

Rezervă o cazare în care să te simți în siguranță

Pentru a te asigura că faci alegerea potrivită în acest sens, este recomandat să citești pe internet recenziile altor turiști care au stat în ultima perioadă la unitățile de cazare care te interesează, pentru a afla de la ei dacă respectivele locații respectă regulile de igienă impuse pentru evitarea răspândirii coronavirusului. Astfel vei ști ce hoteluri, pensiuni sau cabane să eviți pentru a fi în siguranță și a te putea relaxa.

Fii pregătit pentru scenarii neplăcute

Nu te gândi că nu ți se poate întâmpla nimic, deoarece evenimentele neplăcute pot apărea indiferent de tine. Prin urmare, dacă vei călători cu mașina, asigurarea GOCASCO de la Gothaer ar trebui să nu îți lipsească deoarece acoperă daune multiple, precum avarii ușoare și mai grave, furt sau vandalism, fiind valabilă pe întreg teritoriul Europei.

În plus, pentru deplasările externe îți va fi de folos o asigurare medicală pentru călătorii în străinătate, pentru a fi beneficia de asistență medicală la nevoie. În plus, dacă îți este teamă că din diverse motive nu vei putea pleca în vacanță și îți vei pierde banii achitați pentru aceasta, cu asigurarea Storno ești acoperit în cazul anulării călătoriei, această facilitate fiind foarte utilă mai ales în cazul biletelor de avion care nu pot fi returnate.

În concluzie, vacanța de vară poate fi una reușită, chiar și în timp de pandemie, dacă planifici totul în prealabil și dacă îți iei toate măsurile de precauție, pentru a evita evenimentele neplăcute, amenzile și, mai ales, infectarea cu coronavirus. În funcție de destinație și de mijlocul de transport ales, restricțiile și limitările variază, așa că informează-te mereu numai din surse sigure.

Sursa foto: Pexels.com

RAPID SUPER SERVICE
EMAG
RAPID SUPER SERVICE

By Orjan Vlad Stefan

Atunci când aproape toată lumea spune „Nu se poate!”, există totuși câțiva oameni care spun „Hai să găsim o soluție!”. Email: stiripesursebz@gmail.com Whatsapp: 0744270854

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *